Gratis parkering i Aarhus

Når du kommer til Aarhus, er det rart at vide, hvor du kan stille bilen uden at skulle frygte for at modtage en p-afgift. Herunder kan du se, hvor du kan parkere gratis, når du besøger byen.

Gratis jule-parkering

24. november til 24. december 2020

Planlæg din juleshopping eller dit julebesøg i Aarhus og få gratis parkering helt centralt og tæt på strøget i parkeringshusene DOKK1 og i Navitas.

Hverdage
Du får ”trængselsrabat” alle hverdage mellem kl. 09.00-14.00 og kl. 19.00-23.00.

Weekender
Mellem kl. 15.00-23.00.

Navitas
I Navitas skal du trække en billet eller registrere p-tid via en af de apps, man kan benytte. Systemerne sørger for ikke at trække penge, hvis du kun parkerer i de tidsrum, hvor parkering er gratis.
Vis vej

DOKK1
I DOKK1 skal du blot sende en SMS med ”DOKK1JUL” til 1919, og du får 3 timers gratis jule-parkering. Du modtager din rabatkode på SMS og skal først indtaste koden i betalingsterminalen, når du skal afhente din bil.
Vis vej

Poppelpladsen i Botanisk Have

Midt i Botanisk Have finder du den gratis parkeringsplads Poppelpladsen. Der er adgang i bil fra Langelandsgade ad Peter Holms Vej, som går gennem Blomsterdalen op til parkeringspladsen. Bemærk, at pladserne fortrinsvis er for gæster i Den Gamle By og Botanisk Have. Du må maks. parkere i fem timer, hvis du parkerer i tidsrummet 08.00 - 19.00, så husk at stille p-skiven.

Botanisk Have, 8000 Aarhus

Tangkrogens Parkeringsplads

Skønt beliggende, tæt på skov, vand og by, finder du Tangkrogens Parkeringsplads med gratis parkering. P-pladsen ligger på højre hånd, når du kører ad Marselisborg Havnevej mod Marselisborg Lystbådehavn. Når du har stillet bilen, er du i gå-afstand til mange af byens seværdigheder.

Marselisborg Havnevej 4, 8000 Aarhus 

Ceres Park og Arena v. Tivoli Friheden

Foran Ceres Park og Arena finder du 640 gratis parkeringspladser, hvor du kan stille bilen, når er i Aarhus. Herfra er du tæt på Tivoli Friheden, men du kan også nå andre seværdigheder inden for rimelig gåafstand. I perioder med begivenheder og arrangementer i Ceres Park og Arena er der rift om pladserne, så derfor kan det være en god idé at satse på nogle af de andre parkeringsmuligheder i byen. Du kommer til parkeringspladserne ved at køre ad Stadion Allé i sydgående retning.

Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

Bemærk: Bemærk, at parkeringsreglerne kan blive ændret, så vær opmærksom.

#aarhus #visitaarhus #thisisaarhus