Aarhus Jazz Festival

De største events i Aarhus

Foto: Aarhus Jazz Festival

I Aarhus sker der altid noget. Festivaler, koncerter og meget mere. Få her et overblik over de største begivenheder, som sker året rundt - og som er oplevelser, der er værd at rejse efter. Find den og de begivenheder, du gerne vil opleve - og få sat kryds i kalenderen.

2020

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2020
Prøv kræfter med et halvmarathon PÅ BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus klæder sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus' gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af underholdning, glæde og feststemte motionister.
Halloween i Tivoli Friheden
Glæd dig til Halloween i Tivoli Friheden. Hvert år i oktober er der masser af sjove og (u)hyggelige oplevelser, når parken bliver invaderet af hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper.
The Bodyguard i Musikhuset
En af 1990’ernes allerstørste filmfænomener er blevet omsat til en verdensomspændende musicalsucces. I december 2020 får forestillingen Danmarkspremiere og kan opleves i Musikhuset Aarhus.
Jul i Den Gamle By
Oplev en rejse gennem 400 års julehistorie og træd inden for i de historiske huse og se, hvordan de danske traditioner opstod. I Den Gamle By er der garanti for julestemning med julepyntede gader, hestevogne og lysende lanterner, mens du kan udforske juleboder og hyggelige butikker.
Jul i Friheden
Kom i julestemning, når Tivoli Friheden forvandler parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge.

2021

Århundredets Festival
Århundredets Festival er en vidensfestival i og omkring Aarhus. Festivalen præsenteres af Folkeuniversitetet i tæt samarbejde med Aarhus Universitet og en lang række kultur- og uddannelsesinstitutioner.
Internet Week Denmark
Internet Week Denmark (IWDK) er Danmarks førende digitale festival. Den foregår på forskellige lokationer i og omkring Aarhus.
SPOT Festival
SPOT er en tilbagevendende festival i Aarhus, hvor du kan lytte til de nyeste tendenser inden for dansk og nordisk musik.
Aarhus Kræmmermarked
Aarhus Kræmmermarked er et tilbagevendende marked, hvor nogle af Danmarks bedste kræmmere opstiller deres boder på Tangkrogen tæt ved Aarhus centrum.
Classic Race Aarhus
Vær med til Classic Race, når 300 racerbiler fra ind- og udland indtager Nordeuropas smukkeste kulturhistoriske racerbane for at køre racerløb omkring Mindeparken i Aarhus.
Verdensbilleder - Explore the World with Aarhus
Verdensbilleder er en festival, hvor du kan opleve gratis musik, dans og underholdning på gader, torve og pladser i Aarhus.
Aarhus Pride
Aarhus Pride er en kamp- og festdag for lige rettigheder og muligheder og en hyldest til mangfoldigheden samt en accept af og respekt alle LGTB+ personer.
NorthSide
NorthSide er en af Danmarks største musikfestivaler, hvor du kan opleve både danske og udenlandske topartister. Festivalen har et skarpt fokus på økologi og bæredygtighed og adskiller sig fra andre festivaler ved at være en byfestival tæt på Aarhus centrum.
Aarhus Jazz Festival
Aarhus Jazz Festival har gennem mange år været en af landets bedste jazz-festivaler - en smagfuld cocktail, hvor der altid er jazz for enhver smag.
Rammstein
Rammstein kommer til Aarhus og giver livekoncert i Ceres Park. Rammstein udgav i maj 2020 deres nye selvbetitlede album - så du kan allerede nu glæde dig til et brag af en koncert.
Moesgaard Vikingetræf
Til Moesgaard Vikingetræf mødes vikinger fra hele verden på Moesgaard strand. Her kan man opleve vikingernes dagligliv, når de mødes for at vise deres kunnen inden for alt fra våbenbrug, ridning, kunsthåndværk, dagligvarer og mad.
Blomsterfestival i Tivoli Friheden
Hele juli måned kan du opleve Danmarks største blomsterfestival i Tivoli Friheden. Der vil hver eneste dag i juli være inspirerende aktiviteter og events - selvfølgelig med blomsten i centrum.
Aarhus Festuge
Temaet for Aarhus Festuge 2021 er endnu ikke klar - men glæd dig, her vil helt sikkert blive fest og underholdning for alle.
Food Festival
Food Festival er Nordens største madfestival. Hvert år først i september slår festivalen dørene op til en weekend fyldt med inspiration og kulinariske oplevelser i de smukke omgivelser ved Tangkrogen i Aarhus.

OG MEGET MERE ...

Dyk ned i de mange events, der finder sted i Aarhus.

Det sker i Aarhus