VisitAarhus
Bodyguard the Musical i Musikhuset i Aarhus

De største events i Aarhus

I en storby som Aarhus sker der altid noget. Festivaler, koncerter, markeder og meget mere. Få her et overblik over de største begivenheder - som er oplevelser, der er værd at rejse efter  - året rundt.

Find den eller de begivenheder, du gerne vil opleve - og få allerede nu sat kryds i kalenderen.

Blomsterfestival i Tivoli Friheden

Hele juli måned kan du opleve Danmarks største blomsterfestival i Tivoli Friheden. Der vil hver eneste dag i juli være inspirerende aktiviteter og events - selvfølgelig med blomsten i centrum.

Food Festival
Food Week

Food Festival er Nordens største madfestival, og i år bliver den endnu større, når de præsenterer Food Week. Hele Aarhus kommer til at syde og boble af madglæde i en kæmpe fejring af Aarhus' madscene.

ROCKWOOL Denmark SailGP
ROCKWOOL Denmark SailGP

Sejlsportens kongeliga, SailGP, kommer til Aarhus i august 2021. Gigantiske sejlsportsstjerner og olympiske medaljevindere skal dyste i verdens hurtigste katamaraner på Aarhusbugten i 2021, når det globale sejlsportsmesterskab SailGP indtager Aarhus i det fjerde event i sæson 2. 

Understrøm i Aarhus Festuge
Aarhus Festuge

Under Aarhus Festuge summer byen af liv og kultur. Oplev, hvordan pladser og byrum bliver forvandlet til kreative oaser, og nyd den helt særlige festuge-stemning, der hersker overalt i byen.

SPOT festival i Aarhus
SPOT Festival

SPOT er en tilbagevendende festival i Aarhus, hvor du kan lytte til de nyeste tendenser inden for dansk og nordisk musik.

Classic Race Aarhus
Classic Race Aarhus

Vær med til Classic Race, når 300 racerbiler fra ind- og udland indtager Nordeuropas smukkeste kulturhistoriske racerbane for at køre racerløb omkring Mindeparken i Aarhus.  

Halloween i Tivoli Friheden, Aarhus
Halloween i Tivoli Friheden

Glæd dig til Halloween i Tivoli Friheden. Hvert år i oktober er der masser af sjove og (u)hyggelige oplevelser, når parken bliver invaderet af hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper. 

Julestemning i Den Gamle By
Jul i Den Gamle By

Oplev en rejse gennem 400 års julehistorie og træd inden for i de historiske huse og se, hvordan de danske traditioner opstod. I Den Gamle By er der garanti for julestemning med julepyntede gader, hestevogne og lysende lanterner, mens du kan udforske juleboder og hyggelige butikker. 

Jul i Friheden
Jul i Friheden

Kom i julestemning, når Tivoli Friheden forvandler parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. 

The Bodyguard i Musikhuset
The Bodyguard

Genoplev eller få mulighed for at opleve 1990’ernes allerstørste filmfænomener The Bodygard, som her bliver omsat til en verdensomspændende musicalsucces. I december 2021 får forestillingen Danmarkspremiere og i Musikhuset Aarhus.

Oplev Ringenes Herre i Musikhuset Aarhus
Kongen vender tilbage.

Se eller gense efterfølgeren i filmtrilogien Ringenes Herre på det store lærred og lyt samtidig til det musikalske brus, når Aarhus Symfoniorkester spiller Howard Shores prisvindende og episke soundtrack tilsat både et stort kor og børnekor.

Århundredets Festival
Århundredets Festival

Århundredets Festival er en vidensfestival i og omkring Aarhus. Festivalen præsenteres af Folkeuniversitetet i tæt samarbejde med Aarhus Universitet og en lang række kultur- og uddannelsesinstitutioner. 

Aarhus Kræmmermarked
Aarhus Kræmmermarked

Aarhus Kræmmermarked er et tilbagevendende marked, hvor nogle af Danmarks bedste kræmmere opstiller deres boder på Tangkrogen tæt ved Aarhus centrum. 

Aarhus Pride
Aarhus Pride

Aarhus Pride er en kamp- og festdag for lige rettigheder og muligheder og en hyldest til mangfoldigheden samt en accept af og respekt alle LGTB+ personer.

NorthSide Festival i Aarhus
NorthSide

NorthSide inviterer hvert år til tre dages fantastisk musikfestival, hvor verdens største stjerner, såvel som nye spirende artister, præsenteres. NorthSide afholdes i Eskelunden, et stenkast fra Aarhus Å, og økologi, urbanitet og bæredygtighed er grundsten.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2020
BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon

Prøv kræfter med et halvmarathon PÅ BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus klæder sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus' gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af underholdning, glæde og feststemte motionister.

Rammstein koncert i Ceres Park
Rammstein

Rammstein kommer til Aarhus og giver livekoncert i Ceres Park. Rammstein udgav i maj 2020 deres nye selvbetitlede album - så du kan allerede nu glæde dig til et brag af en koncert.

Moesgaard Vikingetræf
Moesgaard Vikingetræf

Til Moesgaard Vikingetræf mødes vikinger fra hele verden på Moesgaard strand. Her kan man opleve vikingernes daglige liv, når de mødes for at vise deres kunnen inden for alt fra våbenbrug, ridning, kunsthåndværk, dagligvarer og mad.

Aarhus Jazz Festival
Aarhus Jazz Festival

Aarhus Jazz Festival har gennem mange år været en af landets bedste jazz-festivaler - en smagfuld cocktail, hvor der altid er jazz for enhver smag.

OG MEGET MERE ...

Dyk ned i de mange events, der finder sted i Aarhus.

Det sker i Aarhus