Strøget

Strøget er ensbetydende med shopping i centrum af Aarhus til dig, der vil have det hele. Strøget har butikker på begge sider på ca. 850 meter gennem Aarhus. Her ligger ca. 150 butikker i spændende kvarterer, som er klinet op ad hinanden. Strøget i Aarhus strækker sig fra Bruun's Galleri bag Banegården og helt op til Store Torv ved Aarhus Domkirke.

Shopping over det hele!

Dertil kommer torvene Store Torv og Lille Torv samt de omkringliggende gågader, Frederiksgade og Sct. Clemens Stræde, så husk at afsætte mindst et par timer, hvis du skal nå hele turen rundt.

Stemningsfuld stjernehimmel

I hele julemåneden kan du gå under en lysende stjernehimmel helt fra Aarhus Domkirke til Banegårdspladsen på det lune strøg, som er opvarmet, så sne og slud ikke ligger og bliver til is. Stjernehimmelen hænger over hele Strøget og består af knap en halv million små lysende LED/lavenergi-pærer. Nogle af dem blinker og illustrerer stjerneskud, og de store træer er dekorerede med lysende istapper, hvor lyset "drypper" inde i istappen. Til juletid kan du opleve musikanter på Strøget, der spiller julesange, og overalt kan du nyde den liflige duft af brændte mandler. En shoppetur på Strøget er en utrolig smuk oplevelse, du ikke må undvære.

#strøget #aarhus #shopping
 
Mere shopping i Aarhus

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Strøget i Aarhus
8000 Aarhus C

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant/Cafe
  • Type

    • Bydel

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.20587
Latitude : 56.153701