Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er det ældst bevarede kvarter i Aarhus, og opstod i slutningen af 1400-tallet. Her kan du finde designertøj og brugskunst til individualister i byens gamle kvarter. Hvis det ikke var for den særegne skandinaviske stemning (og det danske vejr) i byens ældste område, skulle man tro, at man befandt sig i Sydeuropa.

En helt speciel atmosfære med shopping og caféer

Atmosfæren er livlig, cafeerne fyldte, gaderne er snævre og brostensbelagte, hvilket danner de perfekte rammer for områdets små, smarte unikabutikker. Tag dig tid og gå på opdagelse i dette slaraffenland af beklædning og brugskunst.

Det er også her du kan nyde de hyggelige udeserveringer enten ved de charmerende brostensbelagte gader eller i de stemningsfyldte baggårde. Vælg mellem en rygende varm Café au Lait, en lækker brunch eller menu serveret af det passionerede og hjertevarme personale. Mange små, hyggelige og kreative caféer, klubber og restauranter finder du i de stemningsfyldte baggårde, der ligger side om side mellem gadernes mange smukke historiske bygninger.

Latinerkvarterets navn

Latinerkvarteret har fået sit navn, efter af mange arkitekter i slutningen af 1960'erne skulle stå for en storstilet restaurering af området, og de derfor tog på studietur til Paris og forelskede sig i Venstre Seinebred.

Latinerkvarteret ligger ved Domkirken tæt ved Store Torv

Kulturtilbud i Aarhus
 
Ud over Latinerkvarteret har Aarhus en lang række interessante shopping områder.

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Latiner Kvarteret
8000 Aarhus C

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant/Cafe
  • Type

    • Bydel

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.209904
Latitude : 56.157215