Aarhus Frise Skyline

MasterClass i frivillighed

Skab værdi med frivillige og få succes!

Kom til MasterClass i frivillighed hos VisitAarhus’ anerkendte frivilligprogram, hvor vi deler ud af vores enestående erfaring om rekruttering, motivering samt ledelse af frivillige. Vi tager udgangspunkt i vores mangeårige ekspertise indenfor event-frivillige.

Vi afholder ikke flere MasterClass i 2020.

Skriv dig op til at modtage information!

Vi arbejder på at kunne tilbyde mange flere Master Class i 2021 - hvis du gerne vil modtage information så snart der er aktuelle datoer, så skriv dig op her! 

Hold dig orienteret via VisitAarhus' LinkedIn eller hér på siden. 

Hvem kan deltage?

Denne MasterClass henvender sig til dig, der har frivillige involveret enten i dit arbejde eller i din fritid.
Med vores erfaring indenfor involvering af frivillige hovedsageligt i eventbranchen retter vi os mod alle, små såvel som store organisationer, som er nysgerrige på, hvordan man kan skabe værdi med frivillige.

Til VisitAarhus' MasterClass introduceres du for værdifulde værktøjer gennem vores Volunteer Management Model, som gør dig i stand til at opbygge og bevare et stærkt frivilligprogram, der fastholder de frivillige, så de kommer igen og igen.

Hvad siger deltagerne?

"En stor og varm tak for den fænomenale Master Class. Det var på alle måde en vellykket, inspirerende og virkelig effektiv dag, og vi fik såvel viden som gode kontakter med hjem."

Lone Rasmussen, Karmaklubben 

"Godt med en kickstarter og en Master Class, der giver blod på tanden!"

Deltager fra Master Class 16. juni 2020

Program for dagen

Del I:

  • Introduktion til VisitAarhus' frivilligprogram
  • Hvorfor skal vi involvere frivillige?
  • Volunteer Management Model part I
  • Workshop: Identitet og rekruttering af frivillige
  • Volunteer Management Model part II

Del II:

  • Arbejde med strategierne i praksis
  • Værktøjskasse til frivilligt arbejde
  • Workshop: Casearbejde opbygning af frivilligstrategi

Dagen igennem veksler vi mellem oplæg, dialog og afprøvning af strategier i praksis 

Undervisere

Ulla Lund

Ulla Svenningsen Lund er frivillighedschef ved VisitAarhus og er kvinden bag VisitAarhus’ succesfulde frivilligprogram, som blev etableret i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, hvor mere end 4.000 frivillige blev rekrutteret. Ulla har desuden omfattende erfaring som frivilligkoordinator fra Smukfest, hvor hun gennem 15 år stod i spidsen for de mange tusinde medhjælpere.

Anne-Sofie Søegaard Thomsen

Anne-Sofie Søegaard Thomsen er frivilligkoordinator ved VisitAarhus’ frivilligprogram og har bl.a. haft det overordnede ansvar for frivilligprogrammet, som blev bygget op omkring VM i Sejlsport Aarhus 2018. Anne-Sofie har desuden meget konkrete erfaringer fra de store teateropsætninger med Det Kongelige Teater på Moesgaard, hvor Anne-Sofie havde ansvaret for de mange frivillige statister, som var koblet på forestillingen.

Praktisk info

Forplejning: Morgenkaffe og rundstykke samt frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Sted: Frivilliglokalet GeLinde,

Adresse: Mindet 6D, 1. sal, 8000 Aarhus C

Tilmeldingen er bindende. Du kan tilmelde dig her. Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet ved for få tilmeldte og vil i dette tilfælde tilbagebetale beløbet.

…det er en vanvittig berigende og opløftende oplevelse at få de frivillige til at knokle side om side omkring en opgave. Med hjælpsomhed, venlighed og en stor ansvarsfølelse kan de frivillige få det hele til at gå op i en højere enhed…

- Ulla Lund, Frivilligchef ved VisitAarhus

 

VisitAarhus' frivilligprogram

VisitAarhus’ Frivilligprogram blev etableret i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad, men lever i dag videre under vingerne af VisitAarhus. Frivilligprogrammet er et unikt projekt, som har haft stor succes med at skabe et synligt og velfungerende frivilligfællesskab, hvor de frivillige er kendte, nationalt såvel som internationalt, under navnet ReThinkers. 

Frivilligprogrammet er i dag til glæde og gavn for en lang række af aktører i Aarhus’ event- og kulturliv. Mere end 2.000 tilfredse, frivillige ReThinkers er tilknyttet, og tallet stiger hver eneste måned. Succesen beror på en klar strategi samt mange års erfaring og learning by doing!  Disse værdifulde erfaringer er vi klar til at give videre i denne Master Class, hvor du får ny viden, konkrete opgaver og værktøjer med hjem.

Masterclass - Flyer
Download pdf

MasterClass Flyer

pdf / 163 kB