VisitAarhus
Aarhus Frise Skyline

MasterClass i frivillighed

Er du nysgerrig på, hvordan frivillige skaber værdi for din organisation eller forening - eller ønsker du mere indsigt i rekruttering og fastholdelse af dine frivillige? 

Skab værdi med frivillige og få succes!

Kom til MasterClass i frivillighed hos VisitAarhus’ anerkendte frivilligorganisation, hvor vi deler ud af vores enestående erfaring om rekruttering, motivering samt ledelse af frivillige. Vi tager udgangspunkt i vores mangeårige ekspertise indenfor event-frivillige og drager paralleller til din konkrete situation. 

Styrk dit arbejde med frivillige

Hvad siger deltagerne?

Hvad siger deltagerne Master Class

Undervisere

Ulla Lund

Ulla Svenningsen Lund er frivillighedschef ved VisitAarhus og er kvinden bag VisitAarhus’ succesfulde frivilligprogram, som blev etableret i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, hvor mere end 4.000 frivillige blev rekrutteret. Ulla har desuden omfattende erfaring som frivilligkoordinator fra Smukfest, hvor hun gennem 15 år stod i spidsen for de mange tusinde medhjælpere.

Anne-Sofie Søegaard Thomsen

Anne-Sofie Søegaard Thomsen er frivilligkoordinator ved VisitAarhus’ frivilligprogram og har bl.a. haft det overordnede ansvar for frivilligprogrammet, som blev bygget op omkring VM i Sejlsport Aarhus 2018. Anne-Sofie har desuden meget konkrete erfaringer fra de store teateropsætninger med Det Kongelige Teater på Moesgaard, hvor Anne-Sofie havde ansvaret for de mange frivillige statister, som var koblet på forestillingen.

…det er en vanvittig berigende og opløftende oplevelse at få de frivillige til at knokle side om side omkring en opgave. Med hjælpsomhed, venlighed og en stor ansvarsfølelse kan de frivillige få det hele til at gå op i en højere enhed…

- Ulla Lund, Frivilligchef ved VisitAarhus

 

Praktisk info

Kontakt: send os endelig en mail på rethinkers@visitaarhus.com

Sted: Frivilliglokalet GeLinde,

Adresse: Mindet 6D, 1. sal, 8000 Aarhus C

Tilmeldingen er bindende. Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet ved for få tilmeldte og vil i dette tilfælde tilbagebetale beløbet.

 

VisitAarhus' frivilligprogram

VisitAarhus’ Frivilligprogram blev etableret i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad, men lever i dag videre under vingerne af VisitAarhus. Frivilligprogrammet er et unikt projekt, som har haft stor succes med at skabe et synligt og velfungerende frivilligfællesskab, hvor de frivillige er kendte, nationalt såvel som internationalt, under navnet ReThinkers. 

Frivilligprogrammet er i dag til glæde og gavn for en lang række af aktører i Aarhus’ event- og kulturliv. Mere end 2.000 tilfredse, frivillige ReThinkers er tilknyttet, og tallet stiger hver eneste måned. Succesen beror på en klar strategi samt mange års erfaring og learning by doing!  Disse værdifulde erfaringer er vi klar til at give videre i denne Master Class, hvor du får ny viden, konkrete opgaver og værktøjer med hjem.