VisitAarhus
Cruise Royal Princess anløber Aarhus Havn

Frivillig velkomstvært ved krydstogtanløb

I Aarhus elsker vi at få gæster. Et tydeligt tegn på byens gæstfrihed er de mange frivillige velkomstværter, som hvert år tager varmt imod tusindvis af krydstogtgæster ved Aarhus' havn.

De seneste år har vi haft stor succes med at byde krydstogtturister velkommen i Aarhus. Værtskab er en essentiel og vigtig opgave, og når de tilrejsende turister møder venlige, hjælpsomme og imødekommende frivillige på havnen i Aarhus, så giver dette en hel unik og fantastisk personlig velkomst til byen - og så er det tilmed en utrolig sjov og berigende frivilligopgave!

ReThinker krydstogtværter
Frivillige krydstogtværter i Aarhus

Det er noget af det sjoveste, jeg nogensinde har været med til, jeg sad ikke ned hele dagen. Dagen efter sad jeg herhjemme helt alene og skraldgrinede højt. Det var så sjovt!

Få unikke oplevelser som velkomstvært 

Mange frivillige ReThinkers har allerede meldt sig som velkomstvært, men du er selvfølgelig også velkommen - der er altid plads til flere! 

Hvis du endnu ikke er tilmeldt som frivillig ReThinker, skal du først registreres.
Herefter kontakter du frivilligteamet, som vil koble dig på holdet for velkomstværter. Du kan enten skrive til rethinkers@visitaarhus.com eller ringe på telefon tlf. 27 15 97 87.
Vi klæder dig naturligvis på, så du føler dig tryg og godt tilpas med opgaven.

Krydstogtanløb

I Aarhus anløber der hvert år mange krydstogtskibe i Aarhus Havn med gæster fra store dele af verden.
Find oplysninger om hvor de kommer fra, hvornår de lægger til og hvad turisterne typisk laver under deres ophold HER