©  Foto:

SilkeborgGuiderne

Skal du besøge Silkeborg, og vil du gerne have de bedste tips og tricks? Så bestil en tur med SilkeborgGuiderne, dine guider i og omkring Silkeborg. 

Skal du en tur til Silkeborg med familie eller venner, på firmaudflugt eller på tur med din forening, så book en tur med SilkeborgGuiderne. SilkeborgGuiderne laver ture året rundt, og du kan bestille en tur på netop det tidspunkt, som passer ind i dit program.
Læs mere her.

Byvandring

Du kommer rundt i det centrale Silkeborg, hvor du vil du høre om Silkeborgs historie og udvikling og om, hvordan Michael Drewsen skabte Papirfabrikken, som blev starten på Silkeborg by, og se bygninger i Jugendstil af arkitekten Anton Rosen, høre om Jyske Bank - og meget mere. Byvandringen tager ca. 1,5 time.

Temature

I løbet af 2024 gennemfører SilkeborgGuiderne 16 temature med fokus på et specielt emne. 

Varighed 1-1,5 time.  Det koster 30 kr. at deltage, som betales via MobilePay eller kontant til guiden.

Specialture

Du kan også bestille en specialtur med fokus på et bestemt emne eller en bestemt person. Det kunne være:

• Papirfabrikken
• Silkeborg som kurby
• Arkitekten Anton Rosens bygninger i Silkeborg
• Asger Jorn og Silkeborg
• Sejltur med Hjejlebådene
• Bustur i og omkring Silkeborg

Fortæl dem hvad der interesserer din gruppe, så matcher de med den guide der ved mest om emnet. Er I mere end ca. 15 personer, anbefaler de at booke 2 guider (gælder ikke busture). En guidet tur koster 600 kr. pr. guide, pr. time og 300 kr. for ny påbegyndt time. Det giver den bedste oplevelse for alle. Mulighederne er mange.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitsilkeborg #visitaarhusregion