©  Foto:

Randers Regnskov og Vorup Enge - et stop på Stjerneruten

I Randers Regnskov og Vorup Enge kan du opleve mere edn 450 plantearter, 200 dyrearter og 3 kontinenter samlet i ét. I regnskovens tre store kupler får du en tropisk oplevelse med fritlevende aber, leguaner og dovendyr, og Vorup Enge supplerer med et facinerende dyreliv og naturområde.

Besøg Regnskoven

Randers Regnskov er et bombardement af natur- og dyreoplevelser. I det tropiske klima med lianer, kæmpe vandfald og fantastiske planter kan du komme helt tæt på dyrene og endda være med til at fodre nogle af dem.

En Tidsrejse - uden for kuplerne

Et anderledes eventyr venter dig i det store udendørs område Tidsrejsen, hvor du kommer på en spændende rejse tilbage i tiden og møder nogle af de dyr, planter og folkeslag, der engang levede på egnen, men ikke gør det længere. Alt sammen med legen i fokus og i autentiske rammer inspireret af forskellige tidsnedslag, der spænder fra før sidste istid til nu - og, endda ind i fremtiden!

Regnskoven passer på naturen

Udover muligheden for at gå gennem regnskoven på en dag og se eksotiske dyr kan du også lære mere om de mange naturplejeprojekter, som Randers Regnskov er en del af. Et af dem er i Vorup Enge, hvor der nu bor gamle kvægracer. De hjælper med at pleje vådområderne på engene og bevare den dejlige natur for fremtiden. 

Læs mere om Stjerneruten her

Se, hvad andre deler på Instagram

#stjerneruten #visitranders #visitaarhusregion