Gå til indhold
©  Foto:

Randers Regnskov

I Randers Regnskov får du en tropisk oplevelse med fritlevende aber, leguaner, dovendyr, jaguarer og mange andre eksotiske dyr. Regnskoven er et sandt sansebombardement af tropiske naturoplevelser i mødet med fascinerende dyr fra både Sydamerika, Afrika og Asien.

Randers Regnskov - Oplevelser for alle, hele året! 

I det tropiske klima med lianer, kæmpe vandfald, fantastiske planter og masser af fritlevende dyr føler man sig hensat til en verden, som normalt kun nås efter mange times flyvning.

Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil. I skovbunden arbejder bladskærermyrerne utrætteligt med at slæbe tunge bladstykker ned i deres bo, alt imens søkøerne svømmer roligt rundt, og komodovaranerne daser på en solbeskinnet plet.

Slangetemplet

Er du også vild med slanger? Så gå på opdagelse i Slangetemplet, hvor du kan gå rundt blandt vaskeægte, levende kvælerslanger.

Tidsrejsen (forventes klar i løbet af 2023)

TIDSREJSEN tager dig med på en rejse gennem landskab fra landets fødsel til nu! Oplev hyænesletten og neanderthalerlejren fra før sidste istid og leg i mammuttræerne på elefantkirkegården. Klap husdyrene på stenalderbopladsen, og stå ansigt til ansigt med den europæiske los ved stendyssen. Følg naturstien til offermosen fra jernalderen og få en forfriskning ved bondegårdslegepladsen.

Jaguaren er flyttet til Randers - og de har helt deres egen pool

I den frodige, sydamerikanske regnskov lever en kat, der i størrelse kun overgås af tigeren og løven. Dens bid er så kraftigt, at den kan knuse kraniet på selv store pattedyr og bide gennem skjoldet på en landskildpadde og andre pansrede krybdyr uden problemer. I Randers Regnskov kan du komme tæt på disse smukke kattedyr i jaguaranlægget. De har også deres helt egen pool – kom og oplev jaguarerne boltre sig i vandet.  Læs mere om jaguarerne her

Gå på opdagelse i tropenatten

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville være at overnatte i Randers Regnskov? Bare slå et telt op og falde i søvn til lyden af kvækkende tudser, flaksende flagermus og rislende vandfald. Nu har du chancen for at prøve netop det. Randers Regnskov holder TropeCamp flere gange i 2022, hvor du kan overnatte i Randers Regnskov fra kl 17.00 - 08.00. Se datoer, hvor du kan overnatte i Randers Regnskov her. Husk din lommelygte!

Følg med i Regnskovens åbningstider lige her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#randersregnskov #visitranders #visitaarhusregion

Share your moments with us: