Gå til indhold
©  Foto:

Parkering for busser og autocampere i Aarhus

Går ferien til Aarhus med bus eller autocamper? Så kan det være rart at vide, hvor det er muligt at parkere. Herunder kan du læse om parkeringsmuligheder for bus og autocamper i byen. 

Oversigt over parkering for lastbiler og tunge køretøjer

Parkering for busser

Dollerupvej

Ankommer I i bus, er der mulighed for at holde på Dollerupvej ved Ceres Byen. Gaden ligger tæt på en af byens store turistattraktioner Den Gamle By. Ikke meget længere derfra finder I flere attraktioner såsom Botanisk Have og ARoS. Det er gratis at parkere på Dollerupvej.

Bussparkering v. Dollerupvej, 8000 Aarhus C

Parkering for autocampere

Østpladsen, Marselisborg Havn

Ved Marselisborg Havn kan du parkere og overnatte, hvis du kommer i autocamper. Der er ca. syv parkeringspladser med skøn udsigt ud over Aarhus Bugten med adgang til strøm, internet, bad og toiletfaciliteter. Du kan betale for parkering på havnekontoret eller i den opstillede automat, som har døgnåbent.

Læs mere her

Campingpladser

Er du på ferie i autocamperen, er der dejlige campingpladser at installere sig på i og omkring Aarhus. Omgivet af smuk natur og ikke langt fra byen finder du DCU Camping Blommehaven. Nord for Aarhus ligger Aarhus Camping, hvor du kan få en god base, når ferien med autocamper går til Aarhus.

Share your moments with us: