©  Foto:

Halloween i Tivoli Friheden

Glæd dig til Halloween i Tivoli Friheden. Hvert år i oktober er der masser af sjove og (u)hyggelige oplevelser, når parken bliver invaderet af hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper.

(U)hygge for hele familien

Det er efterhånden blevet en tradition, at Friheden inviterer hele familien til Halloween-uge i efterårsferien. Det gør de også i år, så besøg Friheden til halloween når der endnu engang åbnes for portene til sand (u)hygge.

Græskar i lange baner

Oplev og afprøv en masse forskellige familievenlige aktiviteter i dagstimerne som står i familiens tegn. Tag hele din familie med en tur i parken og se de mange smukke græskar, bliv forvandlet til et monster eller oplev sjov familieunderholdning. I kan også tage på en hæsblæsende og spændende Halloween skattejagt rundt i parken. Hent de gratis skattekort i souvenir-butikken.

Danmarks største horrorforlystelse

Oplev rendyrket rædsel, når Cirkus DYSTOPIA byder dig velkommen - en oplevelse, der er specialdesignet af horror-eksperterne fra DYSTOPIA Entertainment. Tag med på en mørk rejse bag det blodige forhæng, hvor 25 skuespillere står klar til at give dig dit livs gys.

Gys & gru

Oplev hygge blive til uhygge når mørket sænker sig over parken. Monstre og uhyggelige figurer viser sig frem i natten og det er ikke for sarte sjæle. Er du modig nok til at klare en tur gennem Frihedens Haunted House eller Delusions-FABRIKKEN, hvor en kold ånde i nakken og uhygge venter dig om hvert hjørne? Så tag en tur forbi Halloween i Tivoli Friheden.

Se specifkke åbningstider på friheden.dk.

Se, hvad andre deler på Instagram

#tivolifriheden #halloweenifriheden #visitaarhus #visitaarhusregion