Gå til indhold
©  Foto:

Blomsterfestival i Tivoli Friheden

I juli måned kan du i Tivoli Friheden opleve Danmarks største blomsterfestival. Der vil hver eneste dag i juli være inspirerende aktiviteter og events - selvfølgelig med blomsten i centrum.

Blomsterfestivalen tilbyder aktiviteter på tværs af alder, så hele familien kan dele de blomster-oplevelser, der er. Festivalen vil give besøgende mulighed for at fordybe sig i jordnære og bæredygtige events.

Blomstrende aktiviteter

Under Blomsterfestivalen kan du deltage i et væld af blomstrende aktiviteter. Bind din egen blomsterkrans, tag på skattejagt, plant dit eget træ og lær meget mere om ukrudt - som måske kan meget mere, end du tror?

En sommer med farver

Lad dig fortrylle når hele parken blomstrer i de smukkesre farver, fyldt med alverdens blomster, for og udtryk. Aldrig har Tivoli Friheden været så smuk, betangende og Instagram-venlig, som når vi slår dørene op for årets Blomsterfestival.

Glæd dig til en farveeksplosion af et blomsterhav: lyserøde begonier, grønne buxbom, lilla stauder, hvide kæmpeliljer, en eksplosion af konfetti... Andre er mere skjulte: i en duft, i en fortælling, i en smagsoplevelse...

Se, hvad andre deler på Instagram

#tivolifriheden #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: