©  Foto:

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon

I 2024 er det 11. gang, at BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon løber af stablen. Smilets By Aarhus kommer endnu engang til at syde af liv, når byens centrum spærres af og indtages af 12.000 løbere og 50.000 tilskuere. Oplev et løb, hvor du bæres igennem af underholdning i særklasse, løbende sightseeing og en fantastisk opbakning fra byens borgere.

21,097 kilometers løbende sightseeing

Ruten tager dig igennem en totalt afspærret Aarhus midtby med masser af løbende sightseeing på de magiske 21,097 kilometer.

På dit livs løbetur viser vi dig det bedste af Aarhus. De første ikoniske bygninger som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Rådhustårnet kan nydes med pulsen i ro i start- og målområdet. Herefter tager selve ruten dig forbi en række seværdigheder som bl.a. Aarhus Domkirke, Dokk1 og Tivoli Friheden.

Du skal med andre ord lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon.

Aarhus er en by, hvor pulsen altid banker, og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du deltager i årets løbefest!

Run With Me

Har du en ven, kollega eller lillebror, der skal løbe halvmarathon, og som godt kunne bruge lidt opbakning på de sidste 11 km? Så kan du tilmelde dig Run With Me.

Distancen er ca. 11 km og udgør den sidste halvdel af ruten. Halvmarathondeltageren "samler dig op" i en Run With Me-zone efter ca. 10 km, hvorefter I følges ad frem mod mål. Du kan således træde til med frisk energi og give den max gas med opmuntrende tilråb og mental opbakning på de tidspunkter, hvor din løbe-buddy har brug for det. Og til sidst kan I dele sejrsrusen, når I sammen passerer målstregen på en tilskuerspækket Frederiks Allé.

Trafikinfo

Mere end 12.000 løbere sendes ud i Aarhus' gader, hvilket vil give nogle trafikale udfordringer. Løberuten er selvfølgelig afspærret.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusmotion #bestselleraarhuscityhalvmarathon #visitaarhus