©  Foto:

athome apartments

Hos athome apartments kan du bo i velindrettede og hyggelige hotellejligheder, så du kan føle dig hjemme, når du er ude.

Hos athome apartments kan du leje en midlertidig bolig fuldt møbleret og med alt, hvad du har brug for, for at få den hjemlige atmosfære. Lejlighederne har alle de nødvendige faciliteter som køkken, stue, soveværelse, altan eller terrasse. Som en del af lejen, får du også adgang til fitnessrum, vaskefaciliteter og lounge.

Dit hjem, når du er ude

Hos athome apartments kan du roligt føle dig hjemme. Den hjemlige atmosfære og den hyggelige indretning gør, at du roligt kan slappe af i behagelige omgivelser hos. Med lejlighederne følger alle de essentielle faciliteter du kunne ønske dig, fuldt udstyret køkken, en nydelig stue, soveværelse, badeværelse og egen altan eller terrasse.

Parkering

Du kan trygt og sikkert parkere på den private parkeringsplads, der er overvåget. Du lukker dig ind i bygningen ved hjælp af din personlige athome apartments-kode.

Område omkring lejlighederne

Lejlighederne ligger i Aarhus Nord i Skejbyparken, tæt på indkøbsmuligheder og med let adgang til offentlig transport i form af bybusser og Letbane. Med kort afstand til Aarhus midtby, kan du udforske byens pulserende liv, og samtidigt nyde stilheden, når du vender tilbage til de hjemlige omgivelser hos athome apartments.

Der er i alt 75 lejligheder, hvor du kan vælge mellem en 1-værelses, 4-værelses eller 5-værelses lejlighed.

Se, hvad andre deler på Instagram

#athomeapartments #visitaarhus #visitaarhusregion