Børn med på fisketur

Tag fiskestangen med

Foto: VisitSilkeborg

Tag fiskestangen med, når du tager på ferie i Aarhusregionen. Her er et utal af muligheder for at nyde naturen, fiske, nyde stilheden og fordybelsen i at være ét med naturen. Når børnene er med er en fisketur også altid et hit.

Liste
Kort

Lystfiskeri i å, flod og fjord

Randers Fjord kan med rette betragtes som Gudenåens floddelta, hvor ferskvand fra Danmarks længste å mødes med saltvand fra Kattegat. Fjorden har et godt sildefiskeri, men også i resten af Aarhusregionen kan du finde fantastiske steder, hvor du kan kaste fistestangen ud i å, flod og fjor.

Læs mere
Ebeltoft havn
Foto: Sebastian Nils

Lystfiskeri ved kyst og i hav

Er du til hav- og kystfiskeri har Aarhusregionen fantastiske lange kyststrækninger med super gode muligheder til dig, som elsker en fisketur ved havet. Om det er de smukke og stille morgentimer ved solopgang eller i dagstimerne, hvor du møder mange andre fiskere - så finder du det hele.

Læs mere
Lystfisker ved Silkeborg
Foto: VisitSilkeborg

Fisk efter rovfisk

I søerne og åerne i Søhøjlandet kan du fange nogle af Danmarks bedste rovfisk. Området er kendt for sin meget varierende og unikke natur - med søer, åer, bjerge og skove - til fordybelse og til den helt perfekte fisketur.

Læs mere
Fisk i Gudenåen
Foto: VisitRanders

Fisk i Gudenåen

Gudenåen er Danmarks eneste flod og en af Jyllands naturperler - et fantastisk sted for dig der nyder at være i naturen. På grund af flodens vandmængde og dybde kan du også fange mange fisk i åen, bla...

Læs mere
Vrads Put & Take
Foto: Grønbæk put and take

Vrads Put & Take

Vrads Put & Take er beliggende i naturskønne omgivelser.

Læs mere
Lystfiskeri i Aarhus
Foto: Sea Rangers

Lystfiskeri i Aarhus

Der er gode muligheder for at nyde en fisketur i Aarhus. Hvor ikke andet er angivet, kan du som lystfisker fange fisk fra broer og strande - og har du lyst kan du også sejle ud på vandet og fiske fra ...

Læs mere
Lej jolle og fiskegrej ved Randers Fjord
Foto: Destination Djursland

Lej jolle og fiskegrej ved Randers Fjord

Her finder du praktisk information om leje af jolle og fiskegrej, så din fisketur bliver så god som mulig. Om du fanger noget, er op til dig og dit held.

Læs mere
Fårbæk Put & Take
Foto: VisitViborg

Fårbæk Put & Take


Den ca. 1 tønde land store "Fårbæk Put & Take" sø er placeret i det naturskønne område Overfårbæk - mellem Hagebro og Karup.


Her er tænkt på hele familien. Omkring søen er der borde og bænke. Der er in...

Læs mere
Tollundgaard Put and Take
Foto: VisitSilkeborg

Tollundgaard Put and Take

Tollundgaard Put and Take er en af Danmarks ældste lystfiskersøer. Lystfiskersøen åbnede tilbage i 1982 i den eksisterende Tollund sø. Senere er søen blevet udvidet med udgravninger og er i dag omkrin...
Læs mere
Tange Sø
Foto: Tange Sø

Tange Sø

I Tange Sø er fiskearterne aborre, gedde, sandart, helt, ål, søørred, brasen og skalle. Der er chance for knude og suder i søen.

Læs mere
Aarhus Å
Foto: @connie.utsen

Aarhus Å

Århus udspringer i Astrup Mose sydvest for Aarhus og gennemløber Århus Ådal, herunder Årslev Engsø, Brabrandsøen og den indre by, for endelig at løbe ud i Aarhus Havn og Aarhusbugten.

Læs mere
Fisk i Hald Sø
Foto: VisitViborg

Fisk i Hald Sø

Hald Sø ligger i et helt unikt naturområde ca. 5 km syd for Viborg. Søen ligger i et område, som har været fredet siden 1947.

Læs mere
Fiskere på tur i Silkeborgsøerne

Fiskevande i Aarhusregionen

Foto: VisitSilkeborg