Gå til indhold
Energimuseet

Udforsk naturens kræfter

Foto: Energimuseet

Naturvidenskaben er et spændende område, der kan give svar på meget af det, vi mennesker går og undrer os over i hverdagen. Og i Aarhusregionen finder du mange gode muligheder for at gå på opdagelse i naturens kræfter.

Gå på eventyr i verdens største kalkgruber skabt af naturen eller bliv klogere på energiens historie. Se hvordan udforskning af universet har givet os nye teknologier og dyk ned i det mylder af liv, der befolker vores klode.

Vidste du, at du på Naturhistorisk Museum kan du komme helt tæt på de danske ulve i udstoppet form - men også møde dem i virkeligheden i Skandinavisk Dyrepark og Ree Park Safari.

Liste
Kort
Steno Museet
Foto: Science Museerne

Steno Museet

Besøg Steno Museet og bliv fascineret af bittesmå atomer og universets ufattelige størrelse.

Mønsted Kalkgruber
Foto: Mads Gregersen

Mønsted Kalkgruber

Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkgruber. Her er der en verden af oplevelser, der fortæller om geologi, flagermus og imponerende arbejde udført med håndkraft.

Naturhistorisk Museum
Foto: Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum

Tag hele familien med på Naturhistorisk Museum og kom helt tæt på den fantastiske og fascinerende natur. Oplev spændende udstillinger og tusindvis af udstoppede dyr fra hele verden.

Molslaboratoriet
Foto: Molslaboratoriet

Molslaboratoriet

Molslaboratoriet, Naturhistorisk Museums kursuscenter, finder du midt i et stykke unik, ureguleret natur i Mols Bjerge. Her går du på opdagelse blandt vildheste og vildkvæg, tager med på guidede natur...

Læs mere
Energimuseet
Foto: Energimuseet

Energimuseet

Energimuseet forbinder fortiden med nutiden og fremtiden. Bliv klogere på elektricitetens fysik, teknik og historie. Uanset om du er en pilfinger, nysgerrig, nørdet eller nostalgisk, kan du få et væld...

Væksthusene i Botanisk Have
Foto: Science Museerne

Væksthusene i Botanisk Have

I Væksthusene er naturen i centrum – for både børn og voksne. Her kan du tage en stille slentretur gennem husenes fire klimazoner og nyde naturens skønhed.

Læs mere
Ole Rømer Observatoriet
Foto: Science Museerne

Ole Rømer Observatoriet

I årets mørke tid kan du bestille forevisninger på Ole Rømer Observatoriet og opleve en fantastisk stemningsfyldt aften i det gamle fredede observatorium i Aarhus. 

Læs mere

Share your moments with us: