Gå til indhold
Nytårsmiddag restaurant Anker

Nytårsaften i Aarhusregionen

Foto: Restaurant Anker

Slut året af med en fest, hvor forkælelse, hygge, lækker mad og skøn underholdning er i højsæde. Nytårsaften er for mange af os en aften, hvor vi hygger os sammen med dem vi har kær, men også hvor der er mulighed for hygge, sjov, dans og et lille glas til maden.

Få en nytårsaften du sent vil glemme

Læn dig tilbage og lad dig forkæle!

Er du én af dem, der gerne vil slippe for stress og jag og nyde tiden sammen med dine kære, så book julemiddagen og nytårsmenuen på forhånd - og bliv forkælet fra top til tå.

Nyd og fejr nytåret med en skøn og lækker festmenu tilberedt af nogle af byens bedste restauranter. Ønsker I at gøre aftenen lidt ny og anderledes, kan I også hoppe ind i det nye år på et af byens hoteller.

Liste
Kort
Restaurant L'øst, Scandic Aarhus City
Foto: Restaurant L'øst, Scandic Aarhus City

Fejr nytårsaften på Scandic Aarhus City

Fejr årets sidste aften hos Restaurant L'øst på Scandic Aarhus City. Aftenen starter kl. 17:45 med en snack samt bobler til Dronningens nytårstale. Derefter får du serveret en overdådig 4-retters menu med udsøgte vine samt kaffe.

Se menu og læs mere her

TILMELDING: restaurant.aarhuscity@scandichotels.com, senest 21. december

Læs mere
Hotel Fuglsøcentret
Foto: Hotel Fuglsøcentret

Nytårsgalla på Hotel Fuglsøcentret

Start aftenen med et glas bobler og snacks til Dronningens nytårstale. Nyd en lækker nytårs gallamiddag med efterfølgende Dj og dans inkl. fri bar frem til kl. 02.00. Nyd natmaden inden du hopper i en dejlig lun seng i de tilstødende hotelværelser.

Menu, program og booking

Læs mere

En magisk nytårsfest på Anker gourmet​

Oplev en helt vidunderlig nytårsaften med en udsøgt 13-retters gourmet menu. Denne aften bliver ren forkælelse i den bedste kaliber! Gå ind i det nye år med stil og inviter dem, som du holder af med til en helt igennem eksklusiv nytårsfejring.

Festen starter kl. 17.30 og slutter, når den sidste gæst går hjem.

Menu, program og booking

Læs mere

Share your moments with us: