Nytår i Aarhus

Nytårsaften i Aarhusregionen

Foto: VisitAarhus

Slut året af med en fest, hvor forkælelse, hygge, lækker mad og skøn underholdning er i højsæde. Nytårsaften er for mange af os en aften, hvor vi hygger os sammen med dem vi har kær, men også hvor der er mulighed for hygge, sjov, dans og et lille glas til maden.

Få en nytårsaften du sent vil glemme

Læn dig tilbage og lad dig forkæle!

Er du én af dem, der gerne vil slippe for stress og jag og nyde tiden sammen med dine kære, så book julemiddagen og nytårsmenuen på forhånd - og bliv forkælet fra top til tå.

Nyd og fejr nytåret med en skøn og lækker festmenu tilberedt af nogle af byens bedste restauranter. Ønsker I at gøre aftenen lidt ny og anderledes, kan I også hoppe ind i det nye år på et af byens hoteller.

Liste
Kort

Nytårsophold på Hotel Comwell Aarhus

Nyd et nytårsophold med en 5-retters middag, vinmenu og skøn overnatning på hotel Comwell midt i centrum af Aarhus. Aftenen byder også på bobler og snacks, Dronningens nytårstale, fri øl og vand, mousserende vin, lidt sødt og lækker kransekage og fyrværkeri lige uden for døren - og slut dagen af i en dejlig velredt seng. Dagen derpå venter der dig en dejlig morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Hotel Comwell Aarhus

Læs mere
Hotel Fuglsøcentret
Foto: Hotel Fuglsøcentret

Nytårsgalla på Hotel Fuglsøcentret

Start aftenen med et glas bobler og snacks til Dronningens nytårstale. Nyd en lækker nytårs gallamiddag med efterfølgende Dj og dans inkl. fri bar frem til kl. 02.00. Nyd festfyrværkeriet uden for hotellet efterfulgt af en lækker natmad, inden du hopper i en dejlig lun seng i de tilstødende hotelværelser.

Hotel Fuglsøcenteret

Læs mere
Golf Hotel Viborg
Foto: Golf Hotel Viborg

Nytårsophold på Golf Hotel Viborg

Nyd et festligt nytårsophold i Viborg og kom godt og festligt ind i det nye år. Fejr nytåret i hyggelige rammer og nyd nytårsdagene i den smukke natur omkring søerne i Viborg.

Vælg mellem ankomst den 30. eller 31. december.

Golf Hotel Viborg

Læs mere
Hotel Villa Procence
Foto: Hotel Villa Provence

Nytårsophold i Aarhus

Hotel Villa Procence og Restaurant Havnær har skræddersyet et nytårsophold, hvor I kan slutte året af med et ordentlig brag - slappe af og nyde hinanden, byen og den store fest, hvor alt er sørget for.

Opholdet er inkl. 2 overnatninger.

Hotel Villa Provence og Restaurant Havnær

Læs mere
Bar Flora på Peak 12 Hotel i Viborg
Foto: RAISPHOTO, Bühlmann

Nytårsophold i Viborg

Forkæl dig selv og din kære eller tag vennerne med til en forrygende nytårsaften på Peak 12 Hotel i Viborg. Nyd gastronomi fra den anmelderroste og prisbelønnede Bühlmanns køkken og lækre cockstails og fortryllende champagner og vine fra Bar Flora.

Peak 12 Hotel

Læs mere

En magisk nytårsfest på Anker Signatur

Oplev en helt vidunderlig nytårsaften med en udsøgt 10-retters gourmet menu. Denne aften bliver ren forkælelse i den bedste kaliber! Gå ind i det nye år med stil og inviter dem, som du holder af med til en helt igennem eksklusiv nytårsfejring.

Restaurant Anker

Læs mere

Nytårsaften hos Mefisto Restaurant & Gårdhave

Mefisto byder for 21. år i træk inden for til Nytårs-souper – ​i stemningsfulde omgivelser i Latinerkvarteret. Startere, 5 afstemte retter med vinmenu eller champagnemenu samt kransekage og feststemning.

​Souperen forventes afsluttet kl. 23.30, hvor baren åbner, og I kan skåle Nytåret ind med champagne og kransekage ad libitum, feststemning og hygge frem til 1.1.2024

Restaurant Mefisto

Læs mere
Restaurant BABBA
Foto: Restaurant BABBA

Nytårsaften på BABBA

Trænger du til en anderledes nytårsaften, hvor der er sørget for det hele, så du bare skal dukke op og hygge dig? År 2023 skal afsluttes på bedste manér! Derfor inviterer BABBA til nytårsfest den 31. december fra kl. 17.30. Festen slutter kl. 23.30, hvor I kan nyde nattelivet og skyde det nye år ind og se byens fyrværkeri. 

Restaurant BABBA

 

Læs mere
Restaurant L'øst i Aarhus
Foto: Scandic Aarhus City

Nytårsaften på L'øst

Tag kæresten eller vennerne med og nyd en nytårsaften på L'øst, restauranten på Scandic Aarhus City i centrum af Aarhus. Nyd en lækker 4-retters nytårsmenu og vinmenu og snacks og bobler.

Restaurant  L'øst

Læs mere
Restaurant Domestic i Aarhus
Foto: Restaurant Domestic

Fejr nytår på domestic

Gør jer klar til at byde det nye år velkommen med stil på Domestic! I skal bare møde op, læne jer tilbage og nyde hinandens selskab. Aftenen slutter kl. 23:00.

Nytårsmenu – 3000 kr. inkl. snacks + champagne og 6 retter med 5 glas vin.

Restaurant domestic

Læs mere
Hotel Ny Hattenæs
Foto: Hotel Ny Hattenæs

Nytårsophold på Hotel Ny Hattenæs

Oplev en sublim nytårsoplevelse som en del af vores eksklusive opholdspakke, der inkluderer udsøgt mad, nøje udvalgte vine præsenteret af vores sommelier og en unik oplevelse på Hotel Ny Hattenæs. Glæd dig også til morgenmaden, der er inkluderet i denne uforglemmelige nytårsfejring. Byd det nye år velkommen i det smukke Silkeborg.

Hotel Ny Hattenæs

Læs mere