Gå til indhold
Barn på skuldrene udenfor Salling i julen

Juleaktiviteter med børn i Aarhusregionen

Foto: Photopop, VisitAarhus

I julebyen Aarhus finder du masser af juleaktiviteter for børn, og tager du rundt i Aarhusregionen åbner der sig en juleregion for alle der elsker juletiden. Brug juletiden på at være sammen og skab nye minder og traditioner.

Vi har samlet en guide med aktiviteter, som børnene helt sikkert vil elske.

Liste
Kort
God jul, Cirkeline
Foto: Kasper Rebien

God jul, Cirkeline

Kom i julestemning med Cirkeline, Frederik og Ingolf, når de i fineste form kaster sig over juleforberedelserne. Gaver skal pakkes ind, hjerter skal flettes, og der skal også være tid til at synge og ...

Læs mere
Cirkus Jul
Foto: Aarhus Teater

Cirkus Jul

Cirkus Jul kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et storslået show for hele familien. Glæd dig til et ægte juleeventyr med alle dine yndlings børnefavoritter, når de gæster Tangkrogen i Aarhus.

Læs mere

Onkel Reje tager røven på dig i Musikhuset

Onkel Reje kommer forbi Musikhuset i Aarhus, og tager røven på dig med hans show "Onkel Reje tager røven på dig". Det bliver magisk, festligt og sjovt!

Læs mere
En eventyrlig juleoplevelse på Skovgaard Museet
Foto: Skovgaard Museet

En eventyrlig juleoplevelse på Skovgaard Museet

Blot et stenkast fra det julede Nytorv ligger det smukke Skovgaard Museum. Her kan du opleve ENGLEHAVEN - et poetisk kunstværk skabt i samarbejde mellem alle besøgende til minde om dem vi savner.

Læs mere
Julevæsner på Moesgaard Museum
Foto: Foto/Medieafdelingen - Moesgaard Museum

Julevæsner på Moesgaard Museum

Julens mørke væsner vender tilbage. Tre lørdage op til jul kan du møde nogle af julens mørke væsner på Moesgaard Museum. Oplev julen som i virkelig, virkelig gamle dage.

Læs mere
Havnerundfart på Juldamperen
Foto: Aarhus Sail Event

Havnerundfart på Juldamperen

Tag på jule-havnerundfart i Aarhus med Juldamperen. Skibet vil være pyntet med julepynt og lyskæder, og du vil opleve turen til lyden af hyggelig julemusik - og sågar Julemanden kommer og hilser på.

Læs mere
Vagtskifte ved Marselisborg Slot
Foto: VisitAarhus

Vagtskifte ved Marselisborg Slot

Nyd synet af den ikoniske livgarde med de store bjørneskindshuer, når de ved vagtskiftet går parade. Der er vagtskifte hver dag kl. 12:00, når den kongelige familie opholder sig på Marselisborg Slot.

Læs mere
Julemandsshow i Storcenter Nord
Foto: Storcenter Nord

Julemandsshow i Storcenter Nord

I næsten 30 år har du kunnet møde julemanden i Storcenter Nord i Aarhus op til jul. Det kan du også i år, når der hver dag fra 1. - 23. december er julemandsshow.

Læs mere
Dreamers Circus Julekoncert
Foto: Musikhuset

Dreamers Circus Julekoncert

Oplev et sandt julebord af musik når Dreamers Cirkus giver julekoncert i Musikhuset i Aarhus. Til koncerten kan du opleve alt fra gamle nordiske instrumenter over dansemelodier, til elektronisk indiep...

Læs mere

Og I må selvfølgelig ikke glemme....

Liste
Kort
Jul i Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Jul i Friheden

Mærk hvordan hyggen og julestemningen spreder sig, når Tivoli Friheden forvandler deres park til et eventyrligt juleland fyldt med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. Det er et sandt julee...

Læs mere
Jul i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Jul i Den Gamle By

Oplev en rejse gennem 400 års julehistorie og træd indenfor i de historiske huse og se, hvordan de danske juletraditioner opstod. I Den Gamle By er der garanti for julestemning i de gamle, julepyntede...

Læs mere

Share your moments with us: