Barn på skuldrene udenfor Salling i julen

Juleaktiviteter med børn i Aarhusregionen

Foto: Photopop, VisitAarhus

I julebyen Aarhus finder du masser af juleaktiviteter for børn, og tager du rundt i Aarhusregionen åbner der sig en juleregion for alle der elsker juletiden. Brug juletiden på at være sammen og skab nye minder og traditioner.

Vi har samlet en guide med aktiviteter, som børnene helt sikkert vil elske.

Liste
Kort

Englehaven og jul på Skovgaard Museet

Tag et kig forbi den smukke Englehave ved Skovgaard Museum, hvor du kan være med til at skabe dette års Englehave. Du kan få udleveret en engel på museet, hvorpå du kan skrive navnet på den person du ...

Læs mere
Julevæsner på Moesgaard Museum
Foto: Moesgaard Museum

Julevæsner på Moesgaard Museum

Julens mørke væsner vender tilbage. Tre lørdage op til jul kan du møde nogle af julens mørke væsner på Moesgaard Museum. Oplev julen som i virkelig, virkelig gamle dage.

Læs mere
Vagtskifte ved Marselisborg Slot
Foto: VisitAarhus

Vagtskifte ved Marselisborg Slot

Nyd synet af den ikoniske livgarde med de store bjørneskindshuer, når de ved vagtskiftet går parade. Der er vagtskifte hver dag kl. 12:00, når den kongelige familie opholder sig på Marselisborg Slot.

Læs mere
Julemandsshow i Storcenter Nord
Foto: Storcenter Nord

Julemandsshow i Storcenter Nord

I næsten 30 år har du kunnet møde julemanden i Storcenter Nord i Aarhus op til jul. Det kan du også i år, når der hver dag fra 1. - 23. december er julemandsshow.

Læs mere
Juletur med Veteranbanen Bryrup-Vrads
Foto: Veteranbanen Bryrup-Vrads

Juletur med Veteranbanen Bryrup-Vrads

Tag med på en juletur med Veteranbanen Bryrup-Vrads og oplev nostalgi, julehygge og en smule af den forgangne danmarkshistorie. OBS: Pladsbestilling er nødvendig.

Læs mere
Jul på Museum Silkeborg
Foto: Museum Silkeborg

Jul på Museum Silkeborg

Oplev julen på Museum Silkeborg. Du kan se den knap 100 år gamle togbane på Hovedgården, hjælpe nissen med at finde sine ejendele på Hovedgården og se et magisk juleunivers åbne sig.

Læs mere
Aarhus Skøjtehal
Foto: Aarhus Kommunes Idtrætscentre

Aarhus Skøjtehal

Find skøjterne frem og nyd en tur på isen i Aarhus Skøjtehal. Det giver god motion – og uanset om du har prøvet det før eller ej, er det super sjovt. 

Læs mere

Og I må selvfølgelig ikke glemme....

Liste
Kort
Jul i Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Jul i Friheden

Mærk hvordan hyggen og julestemningen spreder sig, når Tivoli Friheden åbner for Jul i Friheden og forvandler parken til et eventyrligt juleland fyldt med nisser, julemænd, boder, masser af lys og jul...

Læs mere
Jul i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Jul i Den Gamle By

Tag på en rejse gennem 400 års juletraditioner – med lysende lanterner, julepyntede gader og flydende og runde æbleskiver. En julerejse gennem tiden i Den Gamle By.

Læs mere
Jul i Kattegatcentret
Foto: Kattegatcentret

Jul i Kattegatcentret

Kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner på Kattegatcentret i Grenaa og dyk ned i et hav af spændende juleboder og lækkerier med bid i - alt, hvad julehjertet begærer!

Læs mere

De bedste juleoplevelser i Aarhusregionen

Julestemningen og julehyggen i december måned er noget af det vigtigste for de fleste af os i juletiden. En tid, hvor vi alle rykker sammen, hygger os og deler skønne oplevelser med hinanden. Find nedenfor inspiration til de kommende juleminder, du ønsker at tage med dig fra julen 2023.

Læs mere