Jernhatten på Djursland

Zenia Maltha

Foto: Zenia Maltha

Lokal på Djursland

Zenia Maltha er til dagligt selvstændig og arbejder som influencer, afholder outdoor-events, samt er forfatter. Sammen med sin mand og datter bor de på en gammel bondegård fra 1852 ved navn Tindbækgård på Djursland. 

"Vi er kæmpe outdoor-entusiaster og bruger naturen så ofte som muligt. Og netop derfor har vi også valgt at have skoven i vores baghave. Vi elsker at udforske forskellige dele af Danmark og er overbeviste om, at eventyrene og de unikke oplevelser ikke behøver at være langt hjemmefra."

Den perfekte natur-getaway finder du på Djursland. Naturen på disse kanter er helt eventyrlig. Mange undlader at bevæge sig ud i naturen om efteråret, ofte fordi det kan være koldt eller vådt. Jeg ser det kun som en mulighed for at få nogle unikke oplevelser, hvor man ofte har mere fred og ro på vandreruten og kan nyde fantastiske efterårsfarver. Alle sanser bliver taget i brug.

Mor datter i naturen på Djursland

Foto:Zenia Maltha

Follow me

@zeniamaltha

Zenias guide

Efterårs-getaway på Djursland

Efterårs-getaway på Djursland

Tag på en uforglemmelig efterårstur og gå i sporet på Zenia Maltha gennem Djurslands fantastiske natur. Nyd et havdyp, en vildmarksbrunch og gå gennem de krogede bøgetræer, hvor du samtidig har havudsigt.

Læs mere