Your rainbow panorama på ARoS Aarhus Kunstmuseum Foto Anders Trærup

Your rainbow panorama

Foto: Anders Trærup, ARoS Aarhus Kunstmuseum
Attraktioner
Bygningsværker og bymiljøer
Hvis ikke du har set Aarhus fra toppen af ARoS endnu, så er det bare med at komme afsted. Regnbuen ligger ovenpå kunstmuseet, og den giver et fantastisk overblik over byen. I alle regnbuens mange farver kan du se Rådhuset, Domkirken, havnen, jernbanen og måske et hus, hvor du kender nogle, der bor?
Adresse

Aros Allé 2

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@aros.dk

Telefon:87306600

De fleste gyser lidt, når de træder ud i regnbuen. Selvom synet er super smukt, er der nemlig langt ned, og det er kun det farvestrålende glas, der adskiller dig fra byen nedenfor.

Aarhus i farver

Det er den dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson, der står bag det kolossale og farverige kunstværk Your rainbow panorama på taget af ARoS Aarhus Kunstmuseum. Det spektakulære mesterværk er en cirkelformet 150 meter lang og tre meter bred rundgang udført i glas i alle regnbuens farver med 360º udsyn ud over Aarhus by og bugt.

Den ikoniske regnbue er blevet et kendetegn for Aarhus

Your rainbow panorama er synlig fra lang afstand, og da farverne er forskellige alt efter, hvor i byen du befinder dig, fungerer værket som et kompas. Om natten er Your rainbow panorama oplyst indefra af spots i gulvet. Und også dig selv at se byens mange lys, når mørket falder på.

Himmel og helvede 

ARoS Aarhus Kunstmuseum er som koncept bygget over Dantes’ ”Guddommelige Komedie”. Forbindelsen mellem himmel og helvede er forenet gennem udstillingskonceptet ”De 9 rum” i museets nederste etage med værker af blandt andre Bill Viola, James Turrell, Tony Oursler og Pipilotti Rist og øverst regnbuen - Your rainbow panorama.

At tage på tur i regnbuen, Your rainbow panorama, er simpelthen uimodståeligt, når du er i Aarhus!

#yourrainbowpanorama #arosart #visitaarhus

GRATIS ADGANG FOR UNGE UNDER 18 ÅR

Adresse

Aros Allé 2

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

lørdagsøndag

10:00 - 17:00

tirsdagonsdagtorsdagfredag

10:00 - 21:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af