Nytår i Aarhus

Spring ind i det nye år i Aarhus på bedste vis! Restauranter i Aarhus sørger for, at I får den bedste aften og slutter året af med forkælelse. 

Siden bliver opdateret når vi nærmer os nytår 2021!

Spring ind i det nye år i Aarhus. Det eneste, du skal bidrage med, er dit gode nytårshumør. Der kan være rift om bordene, så det er en rigtig god idé at reservere bord på forhånd.

Læs mere nedenfor eller på Nytår i Aarhus

Slut året af med en Michelin-oplevelse

På Michelin-restauranten Domestic kan du nyde en helt speciel nytårsmenu inklusiv vinmenu. Alt, du skal gøre, er at møde op, læne dig tilbage og nyde selskabet. (husk at reserver bord).

Tag nytårsmenuen med hjem

Du kan også holde nytår på Mefisto, hvor du enten kan holde nytår på den hyggelige restaurant eller bestille en nytårsmenu ud af huset, parat til at servere til din fest.

Nytår på Frederiksbjerg

Kom og fejr nytår på Nordisk Spisehus, hvor du får en gastronomisk oplevelse i særklasse med champagne og snacks, dronningens nytårstale og fire nytårsserveringer med tilhørende vin- eller saftmenu.

Nytår lige midt i Aarhus

Du finder ikke en mere central placering at fejre nytår end på Restaurant GÄST. Deres seks retters nytårsmenu er lavet af bæredygtige råvarer og indeholder bl.a. hummer, sort trøffel og oksehaler. Læs mere og tilmeld jer på deres hjemmeside.

Åbningstider omkring nytår

De fleste hoteller, restauranter, museer og seværdigheder holder lukket den 31. december og den 1. januar, men enkelte steder er også klar til at tage imod dig. Se oversigten nedenfor.

Læs mere her

#nytåriaarhus  #visitaarhus #visitaarhusregionen