Gå til indhold
©  Foto:

Jul i Friheden

Mærk hvordan hyggen og julestemningen spreder sig, når Tivoli Friheden forvandler deres park til et eventyrligt juleland fyldt med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. Det er et sandt juleeventyr at gå en tur gennem den sneklædte park.

Et 65 meter højt juletræ

Oplev det imponerende syn, når forlystelsen Sky-Tower forvandles til et 65 meter højt juletræ, der oplyser hele parken med sit funklende julelys. Tag endelig skøjterne med og nyd isen på den opsatte skøjtebane under det fortryllende juletræ.

Tag i Pariserhjulet og se julen oppefra

Til Jul i Friheden kører alle forlystelser bortset fra Cobraen, Sky-Tower, Orkanens Øje og Brandalarmen, så der er rig mulighed for at få fart over feltet. Du kan også møde julemanden, der har sin helt egen juleby, og aflevere din ønskeseddel til ham.

Julemarked med æbleskiver og lækre julegodter

Nyd også de mange fantastiske julelækkerier i den hyggelige Bodeby, hvor du i boderne kan købe alt fra et solidt aftensmåltid til julens søde lækkerier. Du kan også finde julepynt og gaveartikler i de hyggelige boder.

Priser og åbningstider

I 2021 kan du opleve Jul i Friheden på udvalgte dage fra den 13. november til den 30. december.

Gratis med et AarhusCARD

Husk, at du får gratis adgang til Tivoli Friheden og en lang række andre attraktioner og museer med et AarhusCARD. Vær dog opmærksom på, at turbånd ikke er inkluderet.

Tivoli Friheden er lukket den 24., 25. og 26. december.

#julifriheden #aarhusmadogmarked #juliaarhus #visitaarhus

www.juleaarhus.dk