VisitAarhus

Halloween i Tivoli Friheden

Glæd dig til Halloween i Tivoli Friheden. Hvert år i oktober er der masser af sjove og (u)hyggelige oplevelser, når parken bliver invaderet af hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper.

(U)hygge for hele familien

Det er efterhånden blevet en tradition, at Tivoli Friheden inviterer hele familien til Halloween-uge i efterårsferien. Det gør de også i år, når Friheden endnu engang åbner portene til sand (u)hygge i oktober.

Græskar i lange baner

Dagstimerne står i familiens tegn, hvor der kan opleves og afprøves en masse forskellige familievenlige aktiviteter. Så tag hele familien med en tur i parken og se de mange smukke græskar, bliv forvandlet til et monster eller oplev en sjov familieunderholdning. I kan også hente et gratis skattekort i souvenir-butikken og tage på en hæsblæsende Halloween skattejagt rundt i parken!

Gys & gru

Når mørket sænker sig over parken, forvandles hygge til ren uhygge. Monstre og uhyggelige figurer viser sig frem i natten og det er ikke for sarte sjæle. Er du modig nok til at klare en tur gennem Haunted House eller gennem Delusions-FABRIKKEN, hvor kold ånde i nakken og uhyggen venter om hvert hjørne? Så tag en tur forbi Halloween i Tivoli Friheden.

#tivolifriheden #visitaarhus #halloween #efterårsferie