Halloween i Tivoli Friheden

Halloween i Tivoli Friheden

Foto: Simon Bjørn, Tivoli Friheden
Begivenheder
Begivenheder
Glæd dig til Halloween i Tivoli Friheden. Hvert år i oktober er der masser af sjove og (u)hyggelige oplevelser, når parken bliver invaderet af hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper. 
Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:+45 86147300

(U)hygge for hele familien

Det er efterhånden blevet en tradition, at Tivoli Friheden inviterer hele familien til en (u)hyggelig Halloween-uge i efterårsferien. Programmet for efterårsferien i 2019 var ingen undtagelse. Her kunne du til Halloween i Friheden blandt andet opleve teater, græskar-udskæring og en masse andre arrangementer. Du kunne også se DR's Hr. Skæg optræde hver dag på Friluftsscenen kl. 14:00.

Kom og føl gyset, når mørket sænker sig, og uhyggen for alvor viser sig, når monstre og uhyggelige figurer viser sig frem i natten.

I 2020 tilføjer Tivoli Friheden en ekstra weekend til deres Halloween - dette bliver den første weekend i oktober. 

Tør du besøge det skræmmende hurlumhejhus?

Til Halloween 2019 bød Tivoli Friheden dig indenfor i et hurlumhejhus af horror og skræk, når sindssyge karnevals-artister jagtede dig gennem en serie af vanvittige rum. Vægge og gulve føltes levende og de vilde lyde og lys gjorde det svært at fokusere.

Fra illusion til delusion

Intet var som det ser ud på Delusions-FABRIKKEN. Der blev for alvor vendt op og ned på hvad der er sjovt, hvad der er skræmmende og hvad der giver mening. Kan du klare turen og bevare forstanden?

PRISER

20 kr./person pr. tur

ÅBNINGSTID

ILLUSIONSFABRIKKEN omdannes til Delusions-FABRIKKEN fra kl. 18:00 – 21:00 d. 12. – 19. oktober

Delusions-FABRIKKEN frarådes børn under 12 år. Vil man alligevel prøve kræfter med hurlumhejhusets skræk og jag, bedes det ske i følgeskab med en voksen. 

#tivolifriheden #visitaarhus #halloween

Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Facilities

For børn

Efterårsferie

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af