Halloween i Tivoli Friheden

Halloween i Tivoli Friheden

Foto: Simon Bjørn, Tivoli Friheden
Begivenheder
Begivenheder
Glæd dig til Halloween i Tivoli Friheden. Hvert år i oktober er der masser af sjove og (u)hyggelige oplevelser, når parken bliver invaderet af hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper. 
Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:+45 86 14 73 00

(U)hygge for hele familien

Det er efterhånden blevet en tradition, at Tivoli Friheden inviterer hele familien til Halloween-uge i efterårsferien. Det gør de også i år, når Friheden endnu engang åbner portene til sand (u)hygge i oktober.

Græskar i lange baner

Om dagen står parken i familiens tegn, og her kan du opleve familievenlige aktiviteter for hele familien. Se de smukke græskar, bliv forvandlet til et monster eller oplev Rosa fra Rouladegades Lagkagekoncert.

I kan også hente et gratis skattekort i souvenir-butikken og tage på en hæsblæsende Halloween skattejagt rundt i parken!

GYS & GRU

Når mørket sænker sig over parken forvandles hygge til ren uhygge. Monstre og uhyggelige figurer viser sig frem i natten og det er ikke for sarte sjæle. Kan du klare en tur gennem "Det Makabre Madhus" eller gennem Delusions-FABRIKKEN, hvor kold ånde i nakken og uhyggen venter om hvert hjørne?

#tivolifriheden #visitaarhus #halloween 

#efterårsferie #efterårsferie2020

Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Facilities

For børn

Efterårsferie

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af