Tivoli Friheden blomsterfestival

Blomsterfestival i Tivoli Friheden

Foto: Tivoli Friheden
Begivenheder
Begivenheder
I sommerferien kan du i Tivoli Friheden opleve Danmarks største blomsterfestival. Der vil hver eneste dag i juli være inspirerende aktiviteter og events - selvfølgelig med blomsten i centrum.
Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:+45 86 14 73 00

Under overskriften ”Power of Flower” vil Tivoli Friheden være i grøn topform med ganske særlige koncept-haver. Blomsterfestivalen tilbyder aktiviteter på tværs af alder, så hele familien kan dele de blomster-oplevelser, der er. Festivalen vil give besøgende mulighed for at fordybe sig i jordnære og bæredygtige events.

Blomstrende aktiviteter

Under Blomsterfestivalen kan du deltage i et væld af blomstrende aktiviteter. Bind din egen blomsterkrans, tag på skattejagt, plant dit eget træ og lær meget mere om ukrudt - som måske kan meget mere, end du tror? Se hele programmet lige her.

Urban eller fantasi?

I 2020 har Blomsterfestivalen fire temaer. I forskellige haver og universer kan du stifte bekendtskab det urbane, med fokus på blomsterne i vores hverdag og nærvær eller romantikken, når blomster er symboler på kærlighed. Du kan også gå på opdagelse i fantasien, hvor blomster bliver til meget mere end stilk, kronblade og støvdragere eller udforske liv og død - både i forhold til blomsterne og os selv. 

En sommer med farver

Hos Tivoli Friheden har sommeren farver. Nogle springer i øjnene: lyserøde begonier, grønne buxbom, lilla stauder, hvide kæmpeliljer, en eksplosion af konfetti... Andre er mere skjulte: i en duft, i en fortælling, i en smagsoplevelse... Glæd dig til alle de farverige oplevelser, du har i vente i Tivoli Friheden i sommeren 2020!

#tivolifriheden #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Åbningstider

01 Jul 20 / 09 Aug 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af