Danhostel Aarhus Vandrerhjem

Vandrerhjem og hostels

Foto: Danhostel Aarhus Vandrerhjem

Tag familie eller venner med på et ophold på et vandrerhjem eller hostel i Aarhusregionen - og nyd det fællesskab I møder med de mange andre gæster på stedet.

Nyd den hyggelige og afslappede atmosfære, som man altid finder på danske vandrerhjem. Her er et rart og uforpligtende fællesskab, hvor du helt sikkert vil møde nye og spændende mennesker.

Liste
Kort
Danhostel Aarhus
Foto: Danhostel Danmarks Vandrerhjem

Danhostel Aarhus

Overnat godt og billigt på Danhostel Aarhus og bo tæt på natur, kultur og attraktioner. Danhostel Aarhus ligger midt i skoven få minutter fra stranden og Aarhus centrum.

Læs mere

Book en overnatning på Toppen af Ebeltoft - kursus og kulturcenter

Book en overnatning på et af Djurslands bedste beliggenheder på Toppen af Ebeltoft – kursus og kulturcenter. Her kan du overnatte i et ægte stykke dansk arkitektur designet af de danske arkitekter Fri...

Læs mere
Danhostel Silkeborg
Foto: Danhostel Danmarks Vandrerhjem

Danhostel Silkeborg

Hos Danhostel Silkeborg kan I bo godt og billigt og samtidig være midt i naturen. Danhostel Silkeborg ligger også tæt på friluftsaktiviteter og Silkeborgs mange attraktioner.

Læs mere
Grøn oplevelseAarhus Hostel og Hotel
Foto: Aarhus Hostel

Aarhus Hostel og Hotel

Aarhus Hostel ligger i Aarhus-forstaden Hasselager, kun 10 km fra Aarhus midtby. Her får du muligheden for at bo i hyggelige omgivelser og opleve den helt særlige danske højskolestemning.

Læs mere
Danhostel Viborg
Foto: Danhostel Danmarks Vandrerhjem

Danhostel Viborg

Overnat godt og billigt på Danhostel Viborg, som ligger naturskønt tæt på Søndersø, Hærvejen og Viborg midtby.

Læs mere
Grøn oplevelseDanhostel Rønde
Foto: Poul Tolderlund

Danhostel Rønde

Danhostel Rønde ligger i smukke omgivelser på toppen af Rønde lige ved porten af Nationalpark Mols Bjerge. Her finder du frisk luft og skøn natur.

Læs mere
Djurs Housing
Foto: Djurs Housing

Djurs Housing

Overnat på Djurs Housing og oplev alt, hvad Djursland har at byde på. Djurs Housing er et moderne og fleksibelt vandrerhjem, som er placeret centralt på Djursland.

 

Læs mere