Teater Refleksion

Teater af høj kvalitet

Teater Refleksion stræber efter at levere teater af højeste kvalitet – både hvad angår indhold og udtryk. Teatrets særkende er brugen af dukker og animationer på scenen, hvor dukken står som centralt objekt og medie.

Det er mere end 20 år siden, Teater Refleksion lavede sin første forestilling. Siden har det prisvindende teater turneret verden rundt med sine dukke- og animationsteaterforestillinger. Teater Refleksion har siden foråret 2010 haft til huse i Frederiksgade 72b, 1., hvor teatret råder over to scener og en stor, lys og indbydende foyer.

Eksistentielle temaer

Ofte er det eksistentielle temaer der tages op i en atmosfære af ro, koncentration og nærvær, som giver både børn og voksne rum til fordybelse.

Formålet er at inspirere, udfordre og opmuntre publikum til at tage de udfordringer op, som opstår i en til tider kompliceret og uoverskuelig verden – og at agere kompetent og meningsfuldt herpå. Det gøres ved at tale til både sanser og intellekt og fordrer et åbent og nysgerrigt sind, der er indstillet på indlevelse og opsat på oplevelse – netop, som man ser det hos børn.

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Frederiksgade 72
8000 Aarhus C

Telefon

+45 86240572

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.203938
Latitude : 56.154291