SPOR Festival

SPOR har siden 2005 arbejdet ambitiøst med at aktualisere og udbrede den nyeste lyd- og tonekunst, nationalt som internationalt. SPORs hovedaktivitet er den årlige SPOR festival, der finder sted i maj måned på en række etablerede venues og alternative lokationer i Aarhus. 

En festival for ny musik og tonekunst

SPOR Festivals hjerte banker varmt for al den fantastiske ny musik og lydkunst, der skabes for at udfordre og møde publikum, forskønne, ændre eller vise andre veje. Festivalen har to grundSPOR: Et etableret, internationalt ”SPOR”, som præsenterer komponister/værker/musikere, der endnu ikke har været opført i DK. Og et mere risikobetonet ”SPOR” med bestillinger af unge talenter, som vi gør en dyd ud af at etablere en producerende platform for. Der er meget få (hvis nogen!) sikre valg i SPORs programlægning. Det giver sommerfugle i maven og en masse benarbejde, men også - år efter år - masser af bevis for at genren trives og er i en rivende udvikling.

Mere info: www.sporfestival.dk

Gæstekurator

SPOR samarbejder hvert år med en ny gæstekurator eller et kuratorfællesskab, udvalgt af festivalens ledelse. Ved at samarbejde med gæstekuratorer hvert år fornyer festivalen sig hele tiden og sikrer, at hver ny festival får sit eget unikke særpræg. SPOR er den eneste festival for nutidig lyd- og tonekunst i Europa med dette koncept.

#sporfestival #visitaarhus #aarhus

Åbningstider / Tidspunkter

09/05/2019 - 12/05/2019 Torsdag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Klosterport 6
8000 Aarhus C

Fakta

  • Type

    • Musik
    • Festival

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.206061
Latitude : 56.159875