Aarhusregionen

Den Store Messekonkurrence 2024

Foto: Grobowski

Her finder du konkurrencebetingelserne, som gælder VisitAarhus-konkurrencen ved Optimeet Messen København 2024. 

Denne konkurrence tilbydes af:  
VisitAarhus  
Balticagade 19, 1  
8000 Aarhus C  
Danmark  
CVR-nummer: 17579339 

("VisitAarhus", "vi", "os") 

Ved at deltage i denne konkurrence accepteres følgende vilkår: 

Onsdag d. 20. marts 2024 har alle, der deltager i VisitAarhus' online konkurrence, Den Store Messekonkurrence, og har angivet deres e-mailadresse, mulighed for at vinde spændende præmier. Efter konkurrencefristen d. 20. marts 2024 trækker vi 8 vindere. Konkurrencen er uafhængig af betingelser for køb af produkter eller tjenester. 

Hvem kan deltage?
Personer, som deltager til Optimeet Messen København i Forum d. 20. marts 2024 kan deltage i konkurrencen såfremt:  
- du arbejder med at planlægge/booke møder, kurser, konferencer og firmaevents. 
- du har en aktiv arbejdsmail 
- du er over 18 år 
- du har bopæl i Danmark 

Du kan deltage så ofte, som du ønsker inden for konkurrenceperioden, men vinderchancerne øges ikke ved at deltage flere gange. Medarbejdere fra VisitAarhus, medlemmer af deres husstand og virksomhederne, som tilbyder præmierne, kan ikke deltage i konkurrencen. 

Deltagelse
Du deltager i denne konkurrence ved at registrere dit navn, jobtitel, arbejdsmail, virksomhedsnavn og postnummer. Ved at deltage accepterer du også at modtage VisitAarhus’ e-mailtjeneste målrettet møde- og arrangementsplanlæggere. Hyppigheden af e-mails vil variere, men vil gennemsnitligt blive sendt én til to gange om måneden, og e-mails vil indeholde information om og markedsføring af VisitAarhus’ aktiviteter og indsatser (bl.a. invitationer til arrangementer) samt markedsføring af destinationens og vores samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at bruge linket nederst i hver e-mail eller ved at sende en e-mail til web@visitaarhus.com. Find flere oplysninger om VisitAarhus' databeskyttelse i vores privatlivspolitik i slutningen af disse vilkår. 

VisitAarhus er ikke ansvarlig for trykfejl, ligesom vi forbeholder os retten til at trække en ny vinder, hvis der ikke er angivet tilstrækkelige oplysninger ved registreringen. Hvis en vinder ikke ønsker at oplyse disse oplysninger, forbeholder vi os retten til at annullere trækningen af den pågældende og foretage en ny trækning. Offentliggørelse af vinderne sker via mail, som sendes ud til alle konkurrencedeltagere. Her offentliggøres vinderne med fornavn og efternavnets forbogstav. Vinderne får derudover direkte besked pr. e-mail senest uge 13 2024, hvor vinderen sættes i kontakt med leverandøren af præmien.  Hvis en vinder ikke svarer på VisitAarhus' e-mail inden for 7 dage fra modtagelsen af e-mailen, forbeholder vi os retten til at annullere trækningen af den pågældende og foretage en ny trækning. Den første vinder vil ikke modtage kompensation for præmien, efter at fristen er udløbet. I tilfælde af bedrageri eller manipulation forbeholder VisitAarhus sig retten til at udelukke deltageren fra konkurrencen. 

Deltag i konkurrencen og få muligheden for at vinde et hav af mødeoplevelser i Aarhusregionen - flere præmier på højkant!

Præmier og vindere
Den samlede værdi af konkurrencepræmierne er estimeret til 39.885 DKK, fordelt på 8 præmier. Det er ikke muligt for vinderne at vælge deres egen præmie. Præmierne er: 

Præmie 1: Dagsmøde for op til 18 personer inkl. forplejning i mødelokalet Under Skorstenen inkl. 1x indhold (vælg mellem en halv times mødebreaker eller en times ølsmagning, eller 1,5 times rundvisning på Maltfabrikken) til en samlet værdi af estimeret 18.750 DKK. Præmie 2: Dagsmøde for 10 personer på Hotel GUESTapart en valgfri mandag eller fredag til en værdi af estimeret 7.000 DKK. Præmien skal benyttes senest 20.december 2024 og kan ikke ombyttes. Præmie 3: Klatring for 20 personer i en time i DGI Huset Aarhus til en samlet værdi af estimeret 2.200 DKK. Præmie 4: ARoS 1+1 - et personligt årskort til ARoS +1 gratis ledsager til en værdi af 515 DKK. Præmie 5: 4 stk. fribilletter til Den Gamle By til en samlet værdi af 760 DKK. Præmie 6: Et SKYBOKS morgenmøde med hjemmebagt morgenbrød og friskbrygget kaffe for 8 personer hos Arena Randers til en samlet værdi af estimeret 1.960 DKK. Præmie 7: En overnatning for to personer inkl. morgenmad på Scandic Aarhus City eller et andet Scandic Hotel til en samlet værdi op til 2.000 DKK. Præmie 8: Valgfrit madkursus for fire personer på valgfri lokation hos Timm Vladimirs Køkken til en samlet værdi op til 6.700 DKK.
 
Der trækkes i alt 8 vindere uge 13 2024 blandt alle, der har registreret de påkrævede oplysninger d. 20. marts 2024. Med 250 deltagere med hver 1 billet i konkurrencen er dine chancer for at vinde 8/250 (dvs. 3% sandsynlighed for at vinde en præmie). 

Betingelser for levering, afhentning og forældelse af gevinsten afhænger af præmien og oplyses af leverandøren, som udsteder præmien i mail til vinderen. VisitAarhus formidler konkurrencen, men præmierne ejes og uddeles af præmieudbyderne. Vinderne skal selv foretage bookingen og er afhængige af tilgængelighed på den valgte indkvartering/oplevelse. Den samme præmie kan ikke blive trukket mere end én gang. 

Transport til Aarhus-området er IKKE inkluderet i præmien. Catering under opholdet er IKKE inkluderet i præmien, medmindre andet er noteret i præmiebeskrivelsen. 

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne trækkes tilfældigt af VisitAarhus. Vinderne kontaktes af VisitAarhus og modtager deres præmie fra den enkelte leverandør af præmien (find venligst oplysningerne ovenfor). 

Yderligere vilkår, behandling af data og privatlivspolitik
VisitAarhus er ansvarlig for databeskyttelse og databehandling. VisitAarhus vil registrere og opbevare personlige oplysninger om deltagerne i konkurrencen til brug i forbindelse med administrationen af konkurrencen samt til afsendelse af markedsføringsmateriale via e-mail gennem VisitAarhus' e-mailtjeneste. 

Til enhver tid har deltageren ret til at tilbagekalde sit samtykke til behandling af sine personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes inden trækningen af vinderne, vil deltageren ikke længere være berettiget til at deltage i konkurrencen, og VisitAarhus vil ikke foretage yderligere behandling af deltagerens personoplysninger. 

Derudover har deltageren ret til at anmode om rettelser i forhold til personoplysninger behandlet af VisitAarhus. Spørgsmål og henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til VisitAarhus' Facebook-side, websted eller VisitAarhus' kundeservice på info@visitaarhus.com. Angiv venligst "VisitAarhus – Den Store Messekonkurrence 2024" i emnefeltet. 

For yderligere oplysninger om VisitAarhus' databeskyttelsesmeddelelse, besøg venligst https://www.visitaarhus.dk/dataprotection.