Konkurrencebetingelser

  

Denne konkurrence udbydes af: 

VisitAarhus  
Balticagade 19, 1,
8000 Aarhus C
CVR: 17579339 
(”VisitAarhus”, ”vi”, ”os”)

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres følgende betingelser: 

I perioden fra den 19. marts 2024 til og med den 19. maj 2024 er der en spændende præmie på højkant blandt alle, der tilmelder sig VisitAarhus’ nyhedsbrev ‘Aarhusregionens Eventkalender’, og har afgivet deres e-mailadresse i forbindelse herved.

Konkurrencen er ikke betinget af køb af produkter eller services. 


HVEM KAN DELTAGE? 

Alle med en aktiv e-mailadresse kan tilmelde sig enten via desktop, tablet eller mobil. Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen og bosat i Danmark.

Du kan deltage, så mange gange du vil, inden for konkurrenceperioden, men det giver ikke ekstra lodder at deltage flere gange. Ansatte i VisitAarhus, medlemmer i deres husstand og enhver person, som er direkte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage.


TILMELDING

Du tilmelder dig konkurrencen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet med dit navn og din e-mailadresse. Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig Aarhusregionens Eventkalender med inspiration til de interesseområder, du selv udvælger og angiver gennem tilmeldingsformularen. Frekvensen af mails varierer efter antal og valg af interesseområder, og de enkelte mails vil indeholde markedsføring af destinationen samt vores partneres attraktioner, oplevelser og begivenheder. Du kan altid framelde dig ved at bruge afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at sende en mail til email@visitaarhus.com. Læs mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik på Visitaarhus.dk.

Der tages forbehold for tastefejl, og vi forbeholder os retten til at udtrække en ny vinder, såfremt der ikke er afgivet fyldestgørende oplysninger i forbindelse med tilmeldingen. Vinderen får besked pr. mail om, at de har vundet. Hvis vinderen ikke vender retur på mail fra VisitAarhus inden 7 dage fra henvendelsen, forbeholder vi os retten til at udtrække en ny vinder. Den første vinder vil ikke blive kompenseret for præmien efter fristen for tilbagemelding. Ved snyd eller manipulation forbeholder VisitAarhus sig retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen. 


PRÆMIER OG VINDERE 

Konkurrencen har en samlet præmiesum på 2180 DKK fordelt på 4 billetter til arrangementet ”Sov med hajerne” i Kattegatcentret. De 4 billetter skal bruges samme dag i løbet af 2024. Du kan læse mere om ”Sov med hajerne” og se mulige datoer for at deltage i arrangementet her: www.kattegatcentret.dk/oplevelser/sov-med-hajerne.

Der udtrækkes i alt 1 vinder i perioden fra den 19. marts 2024 til og med den 19. maj 2024. Vinderen udtrækkes ved lodtrækning blandt alle, der har registreret sig med e-mail og navn på udtrækningsdatoen, og som har deltaget i konkurrencen i perioden den 19. marts 2024 til og med den 19. maj 2024. Ved 1000 deltagere med ét lod i konkurrencen, vil vinderchancen være 1/1000 (dvs. 0.1 % sandsynlighed for at vinde én præmie).  

VisitAarhus indberetter og afholder præmieafgiften. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen udvælges ved tilfældig lodtrækning af VisitAarhus. Vinderen kontaktes på mail og får tilsendt præmien af VisitAarhus. 


ØVRIGE BETINGELSER, DATABEHANDLERE OG PRIVATLIVSPOLITIK

VisitAarhus er dataansvarlig og databehandler, hvilket betyder, at de afgivne personoplysninger kan behandles af VisitAarhus for at fuldføre konkurrencen / administrationen af konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen vil VisitAarhus registrere og opbevare personoplysninger til brug for administration af konkurrencen samt fremsending af markedsføringsmateriale over e-mail gennem Aarhusregionens Eventkalender.

Konkurrencedeltageren har altid ret til at tilbagekalde hans/hendes samtykke til behandling af hans/hendes personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes, før vinderne er udtrukket, vil konkurrencedeltageren ikke længere være berettiget til at deltage i kampagnen, og VisitAarhus vil ikke yderligere behandle deltagerens personoplysninger.

Deltageren har også ret til at anmode om korrektioner med hensyn til personoplysninger, som VisitAarhus behandler. Spørgsmål til konkurrencen kan stilles via e-mail på email@visitaarhus.com. Tilføj emnefeltet ”Aarhusregionens Eventkalender”.

Se mere om VisitAarhus’ data protection notice her: www.visitaarhus.dk/dataprotection