VisitAarhus

Speed Meeting

Speed Meeting bringer projekter og frivillige sammen.

Med udgangspunkt i konceptet “speed dating” har VisitAarhus gentænkt måden at bringe frivillige ReThinkers og projekter i kontakt med hinanden.

Ca. hver anden måned afholder vi Speed Meeting, hvor frivillige ReThinkers og arrangører får mulighed for at møde hinanden. Vi inviterer 6-8 arrangører forbi til at fremlægge deres kommende projekter på blot 7 minutter for de frivillige. Styrken ved konceptet er, at projektlederne selv får mulighed for at præsentere deres indholdsrige og værdiskabende opgaver for en skare af potentielle og aktive frivillige. Jo mere levende og motiverende en præsentation, jo større er sandsynligheden for at de fremmødte ReThinkers efterfølgende melder sig som frivillige til projektet. Interessen fra de frivillig er stor, og der møder i gennemsnit mere end 100 ReThinkers op til hver Speed Meeting.

Efter alle fremlæggelser har de frivillige mulighed for at møde arrangørerne ansigt til ansigt. Det er en super måde at netværke på og få større kendskab til de kommende events. Det hele foregår frivilligt, hvilket vil sige at de frivillige kun melder sig til opgaver, som de finder interessante.

Vi har god erfaring med, at Speed Meeting skaber et gensidigt udbytte for både de frivillige og arrangørerne.