Cykelby Aarhus

Stort set alle danskere elsker deres cykel - rigtig mange børn og voksne bruger dagligt det tohjulede transportmiddel. Aarhus er en skøn cykelby, og byen har en ambition om at en stadig større andel af borgernes transport skal foregå på cykel. Aarhus Cykelby kan fremvise mange  kreative metoder til at  skabe god fremkommelighed og tryghed for cyklister i midtbyen.

I en moderne by er cyklen blevet en vellidt, sund og bæredygtig transportform, hvor du samtidigkommer hurtigt og nemt rundt i byen.

Tips og gratis hjælp...

I Aarhus er det nemt at komme rundt, og overalt i byen er der indrettet cykelstier og veje. Du kan sågar mange steder følge med i, hvor mange der benytter sig af stierne via flotte tællere, der er opsat til formålet.

Find derfor cyklen frem eller lån en bycykel og følg de mange afmærkede cykelruter rundt i og omkring Aarhus. Du vil opleve både by og natur tæt på og på en helt skøn og intensiv måde.

Du kan også prøve en guidet cykeltur, hvor lokale guider vil vise dig de vigtigste seværdigheder i Aarhus krydret med facts og fortællinger.

Gratis bycykler Aarhus

Gratis bycykler

Aarhus har mange stationer med bycykler som kan lejes for en 20'er og så får du ovenikøbet pengene tilbage, når du afleverer cyklen igen

Kulturringen - culture by bike

Kulturringen - culture by bike

Hop på cyklen og oplev Aarhus på to hjul. Kulturringen - culture by bike er en cykelguide, hvor du kan kombinere kultur og motion, mens du cykler gennem Aarhus og det smukke Østjylland.