Blå Mandag i Aarhus

8000BlueMonday i Aarhus

Foto: 8000BlueMonday

Nye datoer og perioder for Blå Mandag i Aarhus 2020

15. juni 2020

Kære konfirmander og forældre

Som vi skrev her på siden 1. juni er de nye datoer for 8000BlueMonday i Aarhus nu faldet på plads. 1000 tak for jeres tålmodighed med os under Corona-krisen. Alle partnere, som er involveret i 8000BlueMonday i Aarhus, er nu åbnet igen, og vi glæder os derfor meget til at byde jer velkommen til sjove, hyggelige og trygge dage i Smilets By.

De nye Blå Mandage
I Aarhus får vi besøg af konfirmander og forældre fra hele Jylland og Fyn, og det er vi meget glade og taknemmelige for. Det betyder også, at vi ifm. med Corona løbende har registreret hundredvis af ændrede konfirmationsdatoer for at vælge de Blå Mandage, som giver flest af jer mulighed for at besøge byen. Det har været svært, da konfirmationerne nu fordeler sig over hele juni, august og september. Hos 8000BlueMonday har vi udvalgt følgende nye datoer:

8000BlueMonday i Aarhus er 22. juni, 17., 24. og 31. august samt 7. september 2020.

Har I Blå Mandag en anden dag
Vi er meget kede af, hvis lige præcis jeres forventede Blå Mandag ikke er blandt de nye datoer – til gengæld tilbyder vi, som noget helt særligt i år, at I i stedet vil kunne benytte kortene med næsten alt, hvad dertil hører, på en HVILKEN SOM HELST anden af Tivoli Frihedens officielle åbningsdage*** til og med september. I kan derfor overveje at holde jeres Blå Mandag på én af de 5 nye BlueMondays eller vælge at holde BlueFriday, BlueSaturday, BlueSunday el.lign. i stedet, og stadig få alletiders dag sammen i Smilets By. HUSK at tjekke Frihedens åbningsdage HER inden I tager til Aarhus. (***Fredagene 4., 11. og 18. september dog med forbehold - ring 2099 6869 og hør nærmere).

Tryg og sikker Blå Mandag i Aarhus
Det vigtigste for os, og jer som konfirmander og forældre, er at Blå Mandag bliver en god, sikker og tryg oplevelse. Alle involverede steder i Aarhus overholder naturligvis myndighedernes retningslinjer ift. afstande, håndsprit, betjening, servering osv. I Bruuns Galleri vil der på de 5 officielle Blå Mandage være BlueMonday-guider og Corona-officials fra Tivoli Friheden, som vil hjælpe, guide og svare på spørgsmål.

Det er vigtigt at vi alle er med til at overholde myndighedernes retningslinjer - bl.a. fysisk afstand, håndhygiejne og forsamlinger. Derfor opfordrer vi alle som besøger Aarhus, til at snakke retningslinjerne godt igennem inden et besøg. I kan finde masser af aktuel praktisk information på Sundhedsstyrelsens hjemmeside HER, og se en kort film HER, og så kan I læse Tivoli Frihedens Tryghedsløfte og om hvordan I selv kan bidrage til at passe godt på jer selv og hinanden i parken HER.

Alt afhængig af myndighedernes restriktioner, vil der i perioder være kapacitetsbegrænsninger ift. før Corona. Dette gælder bl.a. enkelte forlystelser i Tivoli Friheden, antal passagerer i vores shuttlebusser, antal gæster hos biografen CinemaxX og vores spisesteder. Eventuelle begrænsninger er alene indført af myndighederne, for at vi kan passe bedst muligt på hinanden.

Har I allerede købt 8000BlueMondaykort
Vi har i ugen 8.-12. juni sendt en mail ud til alle jer, som har købt kortene. Mailen indeholder information om, hvordan I vælger ny dato, lunchbookning, køb af nye kort, evt. refundering af købte kort m.m. Har du IKKE modtaget denne mail kan du se den HERDe kort I har modtaget kan naturligvis benyttes på den nye dato I vælger.

Skal I købe 8000BlueMondaykort
Onlinesalg af kortene til de 5 nye BlueMondays og til alle andre officielle åbningsdage i Friheden er åbnet igen (HUSK at tjekke om Friheden har åbent den dag I gerne vil besøge Aarhus HER (4., 11. og 18. september er dog med forbehold for om Friheden holder åbent). Klik HER og køb jeres kort. Husk at kortene også kan købes fysisk på alle åbningsdage to steder i Aarhus fra mandag 15. juni – også på selve de Blå Mandage – hos Centerinformationen på 1. sal i Bruuns Galleri og hos Kundeservice på 2. sal i Salling.

Lunchbookning
Online lunchbookning til de 5 nye BlueMondays skal foretages via hjemmesiden HER. Bookning til alle andre dage skal ske på telefon direkte hos de enkelte spisesteder, hvor man SKAL oplyse at det er med 8000BlueMonday-kort. Information om dette kan I læse mere om på undersiden om lunch HER.

 

Vi opdaterer løbende hjemmesiden her og vores Facebook www.facebook.com/8000BlueMonday/, som vi opfordrer jer til også at følge.

Vi glæder os SÅ MEGET til at se jer i Smilets By til ALLETIDERS Blå Mandag :0)
 

Venligste hilsner
8000BlueMonday i Aarhus

 

Har I spørgsmål om COVID-19 henviser vi til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, som løbende opdateres med seneste nyt: https://www.sst.dk/corona

Har I presserende spørgsmål om 8000BlueMonday må I gerne skrive til Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk. 

En forrygende Blå Mandag

Aarhus er en forrygende by at holde Blå Mandag i – her finder I ALT hvad I kan forestille jer af butikker, caféer, restauranter og sjove oplevelser HELE dagen.

Skal I holde Blå Mandag i 2020, bliver det bare allersjovest i Aarhus! Aarhus tilbyder nemlig et 8000BlueMonday All-Inclusive-Konfirmandkort som giver jer masser af fordele: Forrygende oplevelser i Tivoli Friheden med entré og Turbånd på Blå Mandag (eller den dag I vælger) + Sæsonkort med GRATIS entré hele 2020, hyggelig biograftur i CinemaxX, lækker lunch hvor I kan vælge mellem 6 spisesteder, gratis shuttlebus mellem midtbyen og Friheden (på BlueMondays), vilde shoppingtilbud, Blå Mandags-app og meget mere. Skal I ha' forældrene med, kan de også få deres helt eget 8000BlueMonday Forældrekort med masser af fordele. (Priser i 2020: Konfirmander: 425,- / Forældre 195,-).

8000BlueMonday-datoerne i 2020 er 22. juni, 17., 24. og 31. august samt 7. september - men I kan også vælge at bruge all-inclusivekortene på en hvilken som helst anden af Tivoli Frihedens officielle åbningsdage til og med september (med forbehold for åbent i Tivoli Friheden fredagene 4., 11. og 18. september).

All-Inclusive-kortene kan købes online her på hjemmesiden før jeres Blå Mandag. I kan også købe kortene to steder i Aarhus alle dage til og med jeres Blå Mandag i Aarhus.

Læs mere HER og på menuerne nedenfor.

 

Blå Mandag All Inclusive

Det er ikke et tilfælde, at tusindvis af konfirmander og forældre fra hele Jylland og Fyn hvert år besøger Aarhus på deres Blå Mandag. Byen har nemlig alt det, der skal til for, at dagen bliver noget helt særligt, og en dag konfirmanderne aldrig glemmer.

Let planlægning af dagen

Med 8000BlueMonday-kortene får konfirmanderne en forrygende Blå Mandag i Aarhus, og det bliver meget nemmere at planlægge og gennemføre dagen for jer som forældre.

Køb 8000BlueMonday kort

Køb et 8000BlueMonday kort

Køb et 8000BlueMonday kort og din Blå Mandag er sikret i Aarhus

Køb et Forældrekort

Køb Forældrekort til dit barns Blå Mandag og få masser af fordele.

HUSK at bestille lækker lunch

8000BlueMonday All-Inclusive-kortene indeholder naturligvis lækker lunch!

Vidste du, at du på vores Instagram kan vinde flotte konfirmandpræmier og forældrepræmier på vores Facebook? Følg med og deltag ugen før din Blå Mandag!

Tryg Blå Mandag

Noget af det vigtigste for konfirmanderne, forældrene og for os som Blå Mandagsdestination er, at de unge mennesker kan færdes trygt og godt i byen på deres Blå Mandag – og det kan de i Aarhus.

VIND flotte 8000BlueMonday konfirmandpræmier

VIND flotte 8000BlueMonday forældrepræmier

Download GRATIS 8000BlueMonday App

Alle konfirmander og forældre kan helt frit downloade den gratis 8000BlueMonday App.

8000BlueMonday kuponhæfte 2020

Igen i 2020 får konfirmander det eftertragtede KUPONHÆFTE  med masser af tilbud og fordele.

De bedste aktiviteter på din Blå Mandag i Aarhus

Her kan I finde masser af inspiration og idéer til sjove, udfordrende, hyggelige og underholdende oplevelser på jeres Blå Mandag i Aarhus.

Alletiders gode spisesteder om aftenen

Aarhus har masser af fantastiske spisesteder - så I kan altid finde det helt rigtige sted at slutte dagen af med manér.

Huskeliste til din konfirmation

Har du styr på alt til din konfirmation? Ellers bør du måske tage et kig på den her huskeliste.

5 trin til en god takketale din mor og far vil huske

Frygter du takketalen til din konfirmation? - Bare rolig... Vi hjælper dig med at skrive en god tale.

Følg os på Facebook

HØR MERE:

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869