8000BlueMonday

8000BlueMonday-kortene kommer ikke til salg i 2021 – men Aarhus City er stadig alletiders Blå Mandagsdestination og Tivoli Friheden holder Blå Mandage 23. og 30. august samt 6. september.


OPDATERING 31. marts 2021

Kære konfirmander og forældre…

Allerførst vil vi gerne sige 1000 tak til alle jer, som viser interesse for at besøge Aarhus på jeres Blå Mandag.

Som I ved, er konfirmationerne i april og maj i langt de fleste kirker blevet udskudt. Da kirkernes konfirmationer altid danner grundlag for BlueMondaydatoerne i Aarhus, har vi registreret 1.300 nye konfirmationer for at finde ud af, om vi kan afvikle nye BlueMondays.

Det har desværre vist sig, at de nye konfirmationer strækker sig over stort set alle weekender i juni, august og september. Det betyder også, at der vil være mere end 10 forskellige Blå Mandage i spil hvilket giver meget stor usikkerhed for, om der vil være konfirmander nok til at gennemføre 8000BlueMonday-set-up´et i år.

Der er mange samarbejdspartnere involveret i 8000BlueMonday i Aarhus, og samstemmende for alle er, at der stadig er stor usikkerhed om hvordan Covid19-situationen ser ud i juni, august og september.

Vi glæder os naturligvis meget over at smitteudviklingen ser ud til at gå den rigtige vej lige nu, men mulig udskydelse og forsinkelse af vacciner, ukendte beslutninger om forsamlingsforbud eller nye restriktioner samt potentielle lokale smitteudbrud og nedlukninger gør, at risikoen for aflysning af nye BlueMondays i juni, august og september vil være overhængende.

Derfor ser gruppen bag 8000BlueMonday sig desværre nødsaget til at aflyse salget af kortene i 2021.

Ovenstående betyder NATURLIGVIS IKKE, at Aarhus som Blå Mandagsby er lukket – men all-inclusivekortene vil ikke være mulige at købe i år.

Tivoli Friheden har i stedet valgt at åbne for tre Blå Mandage i sensommeren og holder derfor Blå Mandage 23. august, 30. august og 6. september.

Hvis ovenstående datoer ikke passer jer, kan I holde Blå Mandag på en hvilken som helst anden af Tivoli Frihedens officielle åbningsdage (se kalender HER) – f.eks. som BLUE FRIDAY, BLUE SATURDAY eller lign. På den måde kan I få en anderledes, sjov og HELT SÆRLIG oplevelse i Aarhus og Friheden – endda UDEN at I skal op i skole dagen efter eller forældrene skal have fri fra arbejde.

Både til de tre Blå Mandage og alle andre officielle åbningsdage kan I på Tivoli Frihedens webshop allerede nu, eller ved indgangen, købe ”Blå Mandag” Entré og Turbånd for 220,- kr. pr. person hvis du er konfirmand eller forælder til en konfirmand. Normalpris 275,- kr. (Evt. spørgsmål om Blå Mandag i Friheden rettes til 8614 7300 eller tivoli@friheden.dk). 

Ifm. lunch og aftensmad henviser vi til caféerne i Bruuns Galleri HER og spisestederne i Tivoli Friheden HER, som alle meget gerne vil tage imod jer når I besøger Aarhus, og hvor I kan bestille bord de fleste steder når de åbner igen.

Vi ønsker jer alle en dejlig konfirmation og håber at I vil besøge Aarhus og nyde Smilets By på jeres Blå Mandag eller den dag I vælger at besøge byen :0)

Venligste hilsner
8000BlueMonday

En forrygende Blå Mandag

Aarhus er en forrygende by at holde Blå Mandag i – her finder I ALT hvad I kan forestille jer af butikker, caféer, restauranter og sjove oplevelser HELE dagen.

Skal I holde Blå Mandag i 2022, bliver det bare allersjovest i Aarhus! Aarhus tilbyder nemlig et 8000BlueMonday All-Inclusive-Konfirmandkort som giver jer masser af fordele: Forrygende oplevelser i Tivoli Friheden med entré og Turbånd på Blå Mandag + Sæsonkort med GRATIS entré hele 2022, hyggelig biograftur i CinemaxX, lækker lunch hvor I kan vælge mellem flere forskellige spisesteder, gratis shuttlebus mellem midtbyen og Tivoli Friheden, vilde shoppingtilbud, Blå Mandags-app og meget mere. Skal I ha' forældrene med, kan de også få deres helt eget 8000BlueMonday Forældrekort med masser af fordele.

8000BlueMonday-datoerne i 2022 offentliggøres i efteråret 2021.

All-Inclusive-kortene skal bestilles online her på hjemmesiden i god tid før jeres Blå Mandag (fra efteråret 2021). I kan også købe kortene to steder i Aarhus alle dage fra 1. marts 2022 til og med jeres Blå Mandag i Aarhus (nærmere information følger).

Læs mere HER og på menuerne nedenfor.

 

Bestil 8000BlueMonday All-Inclusive-kort

Vidste du, at du på vores Instagram kan vinde flotte konfirmandpræmier og forældrepræmier på vores Facebook? Følg med og deltag ugen før din Blå Mandag!

Følg os på Facebook

HØR MERE:

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk mandag-fredag kl. 8.00-16.00