8000BlueMonday

Blå Mandag i Aarhus

8000BlueMonday - Blå Mandag i Aarhus

8000BlueMonday i Aarhus

8000BlueMonday 2021

Kære konfirmander og forældre – velkommen til 8000BlueMonday 2021 og til forudbestilling af byens All-Inclusive konfirmand- og forældrekort.


OPDATERING 21. december 2020
(Ændring af tidligere opdatering er alene at tidspunktet for mulig lundhbookning skubbes til primo 2021).

Både I og vi er godt i gang at planlægge Blå Mandag i 2021 og Aarhus tilbyder igen byens 8000BlueMonday all-inclusivekort med masser af oplevelser og fordele for både konfirmander og forældre.

På grund af Coronasituationen bliver salget af kortene anderledes end tidligere. Ingen kan forudsige situationen i april og maj 2021 og mulige nye anbefalinger, retningslinjer eller begrænsninger, som kan have indflydelse på antal deltagere eller afvikling af de Blå Mandage i Danmark.

I 2020 blev mange konfirmationsdatoer og Blå Mandage ændret, flyttet og aflyst. Det betød, at mange konfirmander og forældre desværre måtte sende deres BlueMondaykort retur – det vil vi meget gerne skåne alle for i 2021.

Kortene skal forudbestilles
Derfor skal I forudbestille kortene via vores bestillingsformular HER for at deltage*. Deltagelse foregår efter ”først-til-mølle-princippet”. Bestillingsformularen viser de ledige datoer. Endeligt køb og betaling skal foretages i foråret 2021.

Køb og betaling
Når vi nærmer os de Blå Mandage vil kortsalg og betaling blive aktiveret på vores webshop. Når I har forudbestilt kortene, vil I derfor modtage en mail i løbet af foråret, og skal så gennemføre købet og betale kortene inden for én uge. Kortene fremsendes herefter med posten inden for 14 dage. Vælger I IKKE at gennemføre købet annulleres forudbestillingen. Forudbestilling er derfor ikke bindende.

Lunchbookning
Evt. lunchbooking kan IKKE foretages sammen med forudbestillingen, men skal gøres her på hjemmesiden under menuen ”Husk at bestille lækker lunch*. Link til lunchbookning forventes åbnet i løbet af januar 2021.

*Afhængig af udviklingen ifm. Covid-19 i foråret 2021 tager vi forbehold for eventuelle ændrede anbefalinger, retningslinjer og restriktioner fra myndighederne, som kan begrænse eller aflyse afviklingen af 8000BlueMonday. Dette kan betyde, at forudbestillinger og lunchbookninger kan annulleres af 8000BlueMonday uden foregående varsel. I vil naturligvis blive informeret om dette via mail.

På gensyn til alletiders Blå Mandag i Aarhus i 2021 :0)

Venligste hilsner
8000BlueMonday

En forrygende Blå Mandag

Aarhus er en forrygende by at holde Blå Mandag i – her finder I ALT hvad I kan forestille jer af butikker, caféer, restauranter og sjove oplevelser HELE dagen.

Skal I holde Blå Mandag i 2021, bliver det bare allersjovest i Aarhus! Aarhus tilbyder nemlig et 8000BlueMonday All-Inclusive-Konfirmandkort til KUN 450,- som giver jer masser af fordele: Forrygende oplevelser i Tivoli Friheden med entré og Turbånd på Blå Mandag + Sæsonkort med GRATIS entré hele 2021, hyggelig biograftur i CinemaxX, lækker lunch hvor I kan vælge mellem flere forskellige spisesteder, gratis shuttlebus mellem midtbyen og Tivoli Friheden, vilde shoppingtilbud, Blå Mandags-app og meget mere. Skal I ha' forældrene med, kan de også få deres helt eget 8000BlueMonday Forældrekort med masser af fordele til KUN 195,-.

8000BlueMonday-datoerne i 2021 er 19. og 26. april samt 3., 10. og 17 maj.

All-Inclusive-kortene skal bestilles online her på hjemmesiden i god tid før jeres Blå Mandag. I kan også købe kortene to steder i Aarhus alle dage fra marts 2021 til og med jeres Blå Mandag i Aarhus (nærmere information følger).

Læs mere HER og på menuerne nedenfor.

 

Bestil 8000BlueMonday All-Inclusive-kort

Vidste du, at du på vores Instagram kan vinde flotte konfirmandpræmier og forældrepræmier på vores Facebook? Følg med og deltag ugen før din Blå Mandag!

Følg os på Facebook

HØR MERE:

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869 mandag-fredag kl. 8.00-16.00