Gå til indhold

Blå Mandag i Aarhus

Blå Mandag i Aarhus

Blå Mandag i Aarhus

Foto: Grand & ko.

Blå Mandag i Aarhus 2023

Kære konfirmander og forældre :0)

Aarhus er en forrygende by at holde Blå Mandag i – her finder I ALT hvad I kan forestille jer af mode-, livsstils- og specialbutikker, stormagasinerne Salling og Magasin, Danmarks største Citycenter Bruuns Galleri, et utal af spændende caféer og restauranter og ikke mindst forrygende sjove oplevelser HELE dagen.

Skal I holde Blå Mandag i 2023, bliver det bare allersjovest i Aarhus!

Tivoli Friheden holder Blå Mandage 24. april samt 1., 8., 15. og 22. maj 2023.

I kan læse meget mere om Blå Mandag i Tivoli Friheden HER. Billetter til de Blå Mandage kan I købe på Tivoli Frihedens webshop på samme link fra starten af 2023. Friheden holder åbent fra kl. 12:30-19:00 på de Blå Mandage.

Andre GODE Blå Mandagstilbud
Vi arbejder lige nu intenst på at sammensætte helt særlige konfirmand- og forældretilbud sammen med billetten til Tivoli Friheden.

Tidligere år har der på Blå Mandag nemlig været helt særlige tilbud på Blå Mandags-lunch hos flere spisesteder i Bruuns Galleri samt udvalgte steder i Tivoli Friheden. Billetten har også givet rabat hos biografen CinemaxX i Bruuns Galleri, og så har der været GRATIS shuttlebusser mellem Bruuns Galleri og Tivoli Friheden.

ALT DET arbejder vi på at sammensætte lige nu - så STAY TUNED... :0)

Læs mere om Blå Mandag i Tivoli Friheden HER.

Har I yderligere spørgsmål om Blå Mandag i Aarhus i 2023 må I meget gerne kontakte Tivoli Friheden direkte på telefon 8614 7300 eller tivoli@friheden.dk.

Vi ønsker jer alle en dejlig konfirmation og håber at I vil besøge Aarhus og nyde Smilets By på jeres Blå Mandag i 2023 :0)

På gensyn i Aarhus

Venligste hilsner

Blå Mandag i Aarhus

HØR MERE om Blå Mandag i Aarhus:

Kontakt da Tivoli Friheden på tivoli@friheden.dk eller 8614 7300.

Share your moments with us: