Blå Mandag i Aarhus

8000BlueMonday i Aarhus

Foto: 8000BlueMonday

Information om Blå Mandag og COVID-19

25. marts 2020

Kære konfirmander og forældre

Ligesom alle konfirmationerne, er de fem 8000BlueMondays i Aarhus i april og maj blevet udskudt. Vi arbejder derfor lige nu på HØJTRYK for at finde nye datoer og perioder, som I kan vælge, uanset hvilken måned I skal konfirmeres i.

Derfor melder vi ud NU, så I ved, at I naturligvis stadig vil få mulighed for at komme til Aarhus!

Vi arbejder lige nu på, at I frit vil kunne vælge mellem nedenstående muligheder (forbehold for ændringer) – og det gælder uanset om I allerede HAR købt 8000BlueMondaykort eller overvejer at købe dem:

  • 8000BlueMonday-kortene vil gælde til én af de kommende BlueMonday-datoer (mulige/aktuelle datoer undersøges i disse dage og meldes ud snarest).
     
  • 8000BlueMonday-kortene vil gælde på en hvilken som helst af Tivoli Frihedens officielle åbningsdage (se dem HER) fra og med 1. juni til og med 30. september (undtaget få udvalgte fredage – disse meldes ud snarest)

Salget af 8000BlueMondaykort åbner på webshoppen snarest muligt (når de nye datoer er valgt).

 

Praktisk information
Kortene vil stadig indeholde alle eller størstedelen af pakkens oprindelige indhold – der kan dog forekomme variationer. Vi vil så snart det er muligt informere nærmere om de endelige pakker, nye datoer og praktik ift. allerede købte kort, hvornår der bliver åbnet for salg af nye kort, lunchbookning og meget mere.

Opfordringen til alle vil også være, at I løbende holder jer orienteret her på hjemmesiden og på Facebook www.facebook.com/8000BlueMonday/, hvor vi vil opdatere jer, når der er nyt.

Indtil da ønsker vi jer alle godt helbred, og glæder os meget til at se jer i Smilets By.
 

Venligste hilsner
8000BlueMonday i Aarhus

 

Har I spørgsmål om COVID-19 henviser vi til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, som løbende opdateres med seneste nyt: https://www.sst.dk/corona

Har I presserende spørgsmål om 8000BlueMonday må I gerne skrive til Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk. 

En forrygende Blå Mandag

Aarhus er en forrygende by at holde Blå Mandag i – her finder I ALT hvad I kan forestille jer af butikker, caféer, restauranter og vilde og sjove oplevelser HELE dagen.

Skal I holde Blå Mandag i 2020, bliver det bare allersjovest i Aarhus! Aarhus tilbyder nemlig et 8000BlueMonday All-Inclusive-Konfirmandkort som giver jer masser af fordele: Forrygende oplevelser i Tivoli Friheden med entré og Turbånd på Blå Mandag + Sæsonkort med GRATIS entré hele 2020, hyggelig biograftur i CinemaxX, lækker lunch hvor I kan vælge mellem flere spisesteder, gratis shuttlebus mellem midtbyen og Friheden, vilde shoppingtilbud, Blå Mandags-app og meget mere. Skal I ha' forældrene med, kan de også få deres helt eget 8000BlueMonday Forældrekort med masser af fordele. (Priser i 2020: Konfirmander: 425,- / Forældre 195,-).

8000BlueMonday-datoerne i 2020 er 20. og 27. april samt 4., 11. og 18. maj.

All-Inclusive-kortene kan købes online her på hjemmesiden indtil 14 dage før jeres Blå Mandag. I kan også købe kortene to steder i Aarhus alle dage fra 1. marts 2020 til og med jeres Blå Mandag i Aarhus.

Læs mere HER og på menuerne nedenfor.

 

Blå Mandag All Inclusive

Det er ikke et tilfælde, at tusindvis af konfirmander og forældre fra hele Jylland og Fyn hvert år besøger Aarhus på deres Blå Mandag. Byen har nemlig alt det, der skal til for, at dagen bliver noget helt særligt, og en dag konfirmanderne aldrig glemmer.

Let planlægning af dagen

Med 8000BlueMonday-kortene får konfirmanderne en forrygende Blå Mandag i Aarhus, og det bliver meget nemmere at planlægge og gennemføre dagen for jer som forældre.

Køb 8000BlueMonday kort

Køb et 8000BlueMonday kort

Køb et 8000BlueMonday kort og din Blå Mandag er sikret i Aarhus

Køb et Forældrekort

Køb Forældrekort til dit barns Blå Mandag og få masser af fordele.

HUSK at bestille lækker lunch

8000BlueMonday All-Inclusive-kortene indeholder naturligvis lækker lunch!

Vidste du, at du på vores Instagram kan vinde flotte konfirmandpræmier og forældrepræmier på vores Facebook? Følg med og deltag ugen før din Blå Mandag!

Tryg Blå Mandag

Noget af det vigtigste for konfirmanderne, forældrene og for os som Blå Mandagsdestination er, at de unge mennesker kan færdes trygt og godt i byen på deres Blå Mandag – og det kan de i Aarhus.

VIND flotte 8000BlueMonday konfirmandpræmier

VIND flotte 8000BlueMonday forældrepræmier

Download GRATIS 8000BlueMonday App

Alle konfirmander og forældre kan helt frit downloade den gratis 8000BlueMonday App.

8000BlueMonday kuponhæfte 2020

Igen i 2020 får konfirmander det eftertragtede KUPONHÆFTE med masser af tilbud og fordele.

De bedste aktiviteter på din Blå Mandag i Aarhus

Her kan I finde masser af inspiration og idéer til sjove, udfordrende, hyggelige og underholdende oplevelser på jeres Blå Mandag i Aarhus.

Alletiders gode spisesteder om aftenen

Aarhus har masser af fantastiske spisesteder - så I kan altid finde det helt rigtige sted at slutte dagen af med manér.

Huskeliste til din konfirmation

Har du styr på alt til din konfirmation? Ellers bør du måske tage et kig på den her huskeliste.

5 trin til en god takketale din mor og far vil huske

Frygter du takketalen til din konfirmation? - Bare rolig... Vi hjælper dig med at skrive en god tale.

Følg os på Facebook

HØR MERE:

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869