skip_to_main_content
VisitAarhus

Aarhus er en forrygende by at holde Blå Mandag i – her finder I ALT hvad I kan forestille jer af butikker, caféer, restauranter og sjove oplevelser HELE dagen.

Skal I holde Blå Mandag i 2022, bliver det bare allersjovest i Aarhus!

Der bliver ikke mulighed for at købe 8000BlueMonday all-inclusivekort i 2022 – men Aarhus City er stadig alletiders bedste Blå Mandagsdestination og Tivoli Friheden holder Blå Mandage 25. april samt 2., 9., 16. og 23. maj 2022.


OPDATERING 18. november 2021

Kære konfirmander og forældre :0)

Der kommer ikke 8000BlueMonday all-inclusivekort i Aarhus i 2022 – men vi tilbyder til gengæld en løsning som nærmer sig meget.

Tivoli Friheden vil nemlig afvikle fem forrygende Blå Mandage i 2022: 25. april samt 2., 9., 16. og 23. maj og billetter til disse dage kan I købe med det samme på shoppen HER.

Der vil også blive tilbudt helt særlige konfirmand-lunchtilbud hos flere spisesteder i byen – Café Karma, Café Dalle Valle og Sunset Boulevard i Bruuns Galleri samt udvalgte steder i Tivoli Friheden. Bestilling af bord eller Grab´n Go-lunch skal ske direkte hos de respektive spisesteder.

Herudover kan konfirmanderne få særpriser hos biografen CinemaxX som også ligger i Bruuns Galleri.

Konfirmanderne får adgang til rabatterne hos spisestederne og biografen ifm. køb af Blå Mandagsbilletten hos Tivoli Friheden. Billetterne opdateres løbende med tilbuddene.

Vi undersøger samtidig muligheden for at indsætte shuttlebusser mellem Bruuns Galleri og Tivoli Friheden på de Blå Mandage – dette besluttes og meldes ud snarest.

Læs mere om de Blå Mandage i Tivoli Friheden HER.

Har I yderligere spørgsmål om Blå Mandag i Aarhus i 2022 må I meget gerne kontakte Tivoli Friheden direkte på telefon 8614 7300 eller tivoli@friheden.dk.

Vi ønsker jer alle en dejlig konfirmation og håber at I vil besøge Aarhus og nyde Smilets By på jeres Blå Mandag i 2022 :0)

(PS: Undermenuerne nedenfor og hjemmesiden i øvrigt er IKKE opdateret).

På gensyn i Aarhus

Venligste hilsner

8000BlueMonday

Bestil 8000BlueMonday All-Inclusive-kort

Vidste du, at du på vores Instagram kan vinde flotte konfirmandpræmier og forældrepræmier på vores Facebook? Følg med og deltag ugen før din Blå Mandag!

Følg os på Facebook

HØR MERE om Blå Mandag i Aarhus:

Kontakt da Tivoli Friheden på tivoli@friheden.dk eller 8614 7300.