Blå Mandag i Aarhus

8000BlueMonday i Aarhus

Foto: 8000BlueMonday

8000BlueMonday 2020 - tusind tak for i år :0)

(8000BlueMonday 2021 er under planlægning - datoer offentliggøres her på hjemmesiden i løbet af oktober 2020)


OPDATERING 9. september 2020

SIDSTE CHANCE for at bruge eller refundere 8000BlueMondaykortene

Tak fordi I besøgte Aarhus
Så er de 5 officielle Blå Mandage i Aarhus afviklet, og det har været nogle DEJLIGE dage med SKØNT vejr og masser af SJOVE oplevelser i Smilets By. Tusind tak fordi I valgte at besøge Aarhus på jeres Blå Mandag – vi håber, at I har fået brugt jeres kort og har nydt alle de oplevelser og fordele, som kortene indeholder.

Sidste chance i biografen CinemaxX
Har I ikke brugt konfirmandkortet i biografen CinemaxX i Bruuns Galleri endnu, skal I huske, at I kan bruge det på en hvilken som helst hverdag eller weekend til og med onsdag 30. september 2020.

Sæsonkort til Friheden resten af 2020
Vi håber, at konfirmanderne fik oprettet og udleveret deres sæsonkort til Tivoli Friheden, da de besøgte parken på Blå Mandag – det giver nemlig gratis entré på alle åbningsdage resten af 2020. Hvis ikke de fik oprettet Sæsonkortet, kan de stadig vise deres BlueMondaykort ved hovedindgangen på Frihedens åbningsdage og få oprettet det.

Sidste chance i Tivoli Friheden
Har I slet ikke brugt jeres 8000BlueMondaykort endnu, kan de bruges på én af de sidste 4 officielle åbningsdage i september i Tivoli Friheden: Lørdag 12., søndag 13., lørdag 19. eller søndag 20. september (BEMÆRK at der fredagene 11. og 18. september IKKE er åbent i Tivoli Friheden alligevel). I kan dog stadig bruge kortet til lunch hos ét af vores spisesteder og i biografen CinemaxX i Bruuns Galleri Aarhus på en hvilken som helst dag til og med onsdag 30. september, I kan blot ikke komme i Friheden andre dage end de 4 nævnte datoer.

Sidste chance for refundering af BlueMondaykort er 30. september
Nogle af jer fik desværre ikke mulighed for at besøge Aarhus eller valgte selv at aflyse jeres Blå Mandag, selvom I allerede havde købt kortene. Som lovet refunderer vi stadig købet af helt ubrugte BlueMondaykort i en kort periode. For at få refunderet købet SKAL I sende en mail på mg@aarhus-city.dk SENEST onsdag 30. september med overskriften RETUR samt det ordrenummer I modtog ifm. onlinekøbet eller køberens navn og adresse. I vil herefter modtage en mail med yderligere beskrivelse af proceduren ifm. returnering af kort.

Vi ønsker jer alle et fortsat DEJLIGT efterår og håber at I snart vil besøge Aarhus igen ?

Venligste hilsner
8000BlueMonday

 

Har I presserende spørgsmål om 8000BlueMonday må I gerne skrive til Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk. 

En forrygende Blå Mandag

Aarhus er en forrygende by at holde Blå Mandag i – her finder I ALT hvad I kan forestille jer af butikker, caféer, restauranter og sjove oplevelser HELE dagen.

Skal I holde Blå Mandag i 2020, bliver det bare allersjovest i Aarhus! Aarhus tilbyder nemlig et 8000BlueMonday All-Inclusive-Konfirmandkort som giver jer masser af fordele: Forrygende oplevelser i Tivoli Friheden med entré og Turbånd på Blå Mandag (eller den dag I vælger) + Sæsonkort med GRATIS entré hele 2020, hyggelig biograftur i CinemaxX, lækker lunch hvor I kan vælge mellem 6 spisesteder, gratis shuttlebus mellem midtbyen og Friheden (på BlueMondays), vilde shoppingtilbud, Blå Mandags-app og meget mere. Skal I ha' forældrene med, kan de også få deres helt eget 8000BlueMonday Forældrekort med masser af fordele. (Priser i 2020: Konfirmander: 425,- / Forældre 195,-).

8000BlueMonday-datoerne i 2020 er 22. juni, 17., 24. og 31. august samt 7. september - men I kan også vælge at bruge all-inclusivekortene på en hvilken som helst anden af Tivoli Frihedens officielle åbningsdage til og med søndag 20. september (BEMÆRK at Friheden har lukket fredagene 11. og 18. september).

All-Inclusive-kortene kan købes online her på hjemmesiden før jeres Blå Mandag. I kan også købe kortene to steder i Aarhus alle dage til og med jeres Blå Mandag i Aarhus.

Læs mere HER og på menuerne nedenfor.

 

Blå Mandag All Inclusive

Det er ikke et tilfælde, at tusindvis af konfirmander og forældre fra hele Jylland og Fyn hvert år besøger Aarhus på deres Blå Mandag. Byen har nemlig alt det, der skal til for, at dagen bliver noget helt særligt, og en dag konfirmanderne aldrig glemmer.

Let planlægning af dagen

Med 8000BlueMonday-kortene får konfirmanderne en forrygende Blå Mandag i Aarhus, og det bliver meget nemmere at planlægge og gennemføre dagen for jer som forældre.

Køb 8000BlueMonday kort

Køb et 8000BlueMonday kort

Køb et 8000BlueMonday kort og din Blå Mandag er sikret i Aarhus

Køb et Forældrekort

Køb Forældrekort til dit barns Blå Mandag og få masser af fordele.

HUSK at bestille lækker lunch

8000BlueMonday All-Inclusive-kortene indeholder naturligvis lækker lunch!

Vidste du, at du på vores Instagram kan vinde flotte konfirmandpræmier og forældrepræmier på vores Facebook? Følg med og deltag ugen før din Blå Mandag!

Tryg Blå Mandag

Noget af det vigtigste for konfirmanderne, forældrene og for os som Blå Mandagsdestination er, at de unge mennesker kan færdes trygt og godt i byen på deres Blå Mandag – og det kan de i Aarhus.

VIND flotte 8000BlueMonday konfirmandpræmier

VIND flotte 8000BlueMonday forældrepræmier

Download GRATIS 8000BlueMonday App

Alle konfirmander og forældre kan helt frit downloade den gratis 8000BlueMonday App.

8000BlueMonday kuponhæfte 2020

Igen i 2020 får konfirmander det eftertragtede KUPONHÆFTE  med masser af tilbud og fordele.

De bedste aktiviteter på din Blå Mandag i Aarhus

Her kan I finde masser af inspiration og idéer til sjove, udfordrende, hyggelige og underholdende oplevelser på jeres Blå Mandag i Aarhus.

Alletiders gode spisesteder om aftenen

Aarhus har masser af fantastiske spisesteder - så I kan altid finde det helt rigtige sted at slutte dagen af med manér.

Huskeliste til din konfirmation

Har du styr på alt til din konfirmation? Ellers bør du måske tage et kig på den her huskeliste.

5 trin til en god takketale din mor og far vil huske

Frygter du takketalen til din konfirmation? - Bare rolig... Vi hjælper dig med at skrive en god tale.

Følg os på Facebook

HØR MERE:

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869