©  Foto:

Videnskab er lidenskab - udstilling på Steno Museet

Besøg Steno Museet, og oplev ”Videnskab er lidenskab - om forskerliv og kogte krabber”. Udstillingen handler om de mange spørgsmål, vi som mennesker til alle tider har stillet til livet og verden. Hvorfor er der stjerner på himlen, og hvorfor trækker vi vejret?

Hvad er det, der driver en forsker?

Som mennesker er vi nysgerrige væsener. Nogle så nysgerrige, at de vælger at bruge hele deres liv på at finde svaret på livets gåder. Udstillingen ”Videnskab er lidenskab - om forskerliv og kogte krabber” vil vise dig, hvorfor nogle mennesker vælger at fordybe sig i, hvordan celler fungerer, eller at forstå bestemte dyrs hjertefunktion. Du kommer til at opleve lidenskaben og videnskaben blive sat under lup.

Kig ind i forskers kontor

Et helt centralt omdrejningspunkt i udstillingen ”Videnskab er lidenskab - om forskerliv og kogte krabber” er Nobelprismodtager Jens Christian Skou – og hans fysiske kontor. Du kan nemlig opleve en komplet udgave af professorens kontor som udgangspunkt for hele udstillingen på Steno Museet.

”Videnskab er lidenskab - om forskerliv og kogte krabber” på Steno Museet er fast og planlagt til og med 2023. Er du på museet, kan du også opleve den videnskabsorienterede udstilling "Det nysgerrige menneske".

Se, hvad andre deler på Instagram

#stenomuseet #visitaarhus #aarhusregion