©  Foto:

Veteranbiltræf ved Kalø Slotsruin

Hvis du elsker veteranbiler og måske endda ejer en selv, så fortjener du en tur til Kalø Slotsruin på Djursland en tirsdag aften i sommerhalvåret. Her kan du møde entusiaster fra nær og fjern, der kommer kørende i deres skinnende veteranbiler og motorcykler for at samles ved den smukke gamle ruin.

Tirsdag aften - historisk stemning og skøn natur

På en god aften kan der komme helt op til 600 køretøjer, og ønsker du at vise din egen veteranbil frem, så bare kig forbi. Der er ingen tilmelding nødvendig.

Tirsdagstræffene er et 100% frivilligt arrangement, hvor alle deltager med det formål at skabe en fantastisk oplevelse - både for udstillere og publikum. Det betyder, at alle bidrager til at opretholde god ro og orden.

Alle er velkomne, så hvorfor ikke tage forbi og få en hyggelig snak med ejerne om "de gode gamle dage"? Men sørg for at komme i god tid – ved 21-tiden er pladsen næsten tom igen.

Træffet foregår ved de betagende borgruiner af den 700 år gamle fæstning Kalø Slotsruin på den charmerende Kalø-halvø. Her oplever du historisk stemning og gamle minder i en fantastisk natur tæt på vandet.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kaløtirsdagstræf #kaløslotsruin #visitaarhusregion