©  Foto:

Toppen af Ebeltoft - Kursus- og Kulturcenter

Toppen af Ebeltoft - Kursus- & Kulturcenter er et kursussted med fantastisk beliggenhed – og alle de faciliteter der er behov for, når et kursus skal afvikles i optimale rammer.

Kursuscentret råder over alle former for AV-udstyr og stiller trådløst internet til rådighed for alle gæster. Der er mulighed for at overnatte på et af deres 45 værelser.

Køkkenet står klar med mad af høj kvalitet, som kan nydes i den dejlige restaurant med en enestående udsigt over Ebeltoft og Ebeltoft Vig. Der er rig mulighed for selv at være med til at præge menuen og få sammensat maden til det kursus, møde eller den konference, så passer til netop jeres behov.

Aktiviteter under møder

Som mødebreaker eller som et indslag i kursus eller konference tilbyder Toppen af Ebeltoft forskellige aktiviteter. Det kan f.eks. være en guidet tur i naturen i og omkring Mols Bjerge, bålmad, kulturelle oplevelser i Ebeltoft eller et spil padeltennis på deres padelbaner. 

De hjælper gerne med at sammensætte et varierende program efter jeres ønsker.

Tæt på skov og strand

Toppen af Ebeltoft ligger meget tæt på skov og strand – og endnu tættere på centrum af Ebeltoft. De har egne kort over dejlige løbe- og cykelture i området omkring Ebeltoft. Toppen af Ebeltoft er en del af Ebeltoft Idrætscenter, og derfor er der mulighed for morgensvømning i centrets svømmehal, som ligger 500 meter fra vandrerhjemmet.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitdjursland #visitaarhusregion