©  Foto:

Stillers Coffee

I hjertet af Aarhus ligger Stiller's Coffee. Den gemmer sig inde i en baggård ved Klostergade i det gamle latinerkvarter i bygningen, hvor den gamle chokoladefabrik havde til huse.

Kaffe i verdensklasse

De gamle håndværksmæssige traditioner er stadig bibeholdt med et moderne touch i et æstetisk miljø med en kaffebar, og måske endnu vigtigere, med et kafferisteri, -akademi og –værksted, hvor du kan opleve kaffen blive formidlet og transformeret fra kaffebær til kaffekop.

Hvor kommer kaffen fra?

Stiller's coffee sourcer selv sin egen kaffe fra forskellige lande rundt om i verden. Hvert år hjemtager Stiller's coffee altid årets høst, som de i samarbejde har udviklet, så den bedste smag fremtræder klart og tydeligt.

Kaffens kvalitet bliver kategoriseret og bedømt i samarbejde med kaffefarmeren, som et resultat af et længerevarende samarbejde med de forskellige farme. Hver kaffe bliver ristet individuelt med hver sin risteprofil, så den stedslige karakteristika fremherskes.

I butikken kan du købe friskristet kaffe og udstyr til hjemmebrug.

Flere forskellige espressoer

Næste gang du besøger Stiller's coffee, skal du unde dig selv at smage en af de tre forskellige espressoer, der brygges med individuelle temperaturer og brygprofiler.

De sorte bryg

Hos Greatcoffee kan du også smage kaffe på Siphon, Bonmac ”Et 20.000$” aggregat, der brygger den mest raffinerede sorte kaffe, samt sort kaffe brygget på Chemex, Hario og Clever drip.

Husets Signature drinks

Hvert år udvikler Stiller's coffee specielle Signature drinks, som fremhæver den karakteristiske smag af kaffen.

Se, hvad andre deler på Instagram

#stillerscoffee #visitaarhus #visitaarhusregion