Gå til indhold
©  Foto:

St. Pauls Apothek

Placeret midt på den livlige og charmerende Jægergårdsgade på Frederiksbjerg finder du St. Pauls Apothek, hvor de bevæbnet med et arsenal af spiritus og dygtige kokke har en kur for alverdens skavanker.

Gourmetmad og lækre cocktails

På St. Pauls Apothek kan du blive forkælet med innovative retter, der sætter både gæsten og den gode smag i centrum. De er kendte for deres cocktailmenu, hvor de serverer en cocktail med eller uden alkohol til hver ret. Der er tænkt over kombinationerne, og du får en helhedsorienteret oplevelse i særklasse.

Stemningsfuldt apotek

Siden bygningens oprindelse i år 1899 har det været et apotek, og tanken bag St. Pauls Apothek er stadig at lave den bedste medicin til dig. Oplev den helt specielle stemning i det gamle apotek, hvor du vil se, at mange af de spisende gæster bytter tallerkenerne ud med lækre cocktails, som aftenen skrider frem. 

DM i cocktails

Bag det anderledes koncept med at lave en madbar står blandt andre Christian Bøjlund, tidligere kok på restaurant NOMA i København og Hasse Bank Johansen, der tidligere har vundet DM i cocktails.

Det er en god idé at reservere bord på forhånd.

Se, hvad andre deler på Instagram

#stpaulsapothek #jægergårdsgade #visitaarhus 

Share your moments with us: