Gå til indhold
©  Foto:

Spiseriet Anholt

Spiseriet på Anholt er både et spisested og en bar. Her kan du sidde udendørs og nyde den lækre mad og den skønne udsigt til strand og vand. Spisestedet serverer både morgenmad og frokost samt pizza fra brændefyret ovn til aften.

Kvalitet med udsigt

Spiseriet ligger på ”strandvejen”, hvor der er udsigt til en af Danmarks smukkeste strande.

Her tilbyder de både morgenmad, frokost og aftensmad hver dag i højsæsonen - uformelt og enkelt, men af fortrinsvis økologiske råvarer af høj kvalitet og gerne med et lokalt touch. I ugerne omkring sommerhøjsæsonen er der åbent til aften, ligesom der ofte er åbent i årets andre ferier og enkelte weekender.

God mad af lækre og lokale råvarer

Prøv for eksempel Spiseriets hjemmelavede, hvide pizza fra brædnefyret stenovn. Dejen er lavet fra bunden og fyldet består af tyndtskårede Anholt-kartofler, gran-olie af friske granskud fra Anholt, syltede rødløg og vesterhavsost. Du kan vælge ekstra toppings i form af delikat kød fra glade grise fra Troldgaarden syd for Aarhus. Eller måske en vegetar-udgave med grillet aubergine og tomat.

Du kan selvfølgelig også nyde andre pizzaer med hjemmelavet tomatsauce, lækre oste og f.eks. lokalt fangede jomfruhummere.

Noget for enhver smag

Både morgenmad og frokost har også vegetariske og ikke-vegetariske tilbud - det kan for eksempel være hjemmelavet toast med smashed avocado, syltede rødløg og pocheret æg - med tilkøb af friskrøget laks fra Anholt Røgeri. Du kan også sætte tænderne i en bondetoast med skinke eller chorizo, en veggietoast med aubergine, ost og tomat eller måske noget utraditionelt smørrebrød. 

Kaffelækkerier og solnedgang

Sidst, men ikke mindst kan du prøve Spiseriets vanedannende signatur-bagværk: Toasted banana bread med smeltet smør - perfekt med en varm kop kaffe af bønner fra Mols Kafferisteri og et glas friskpresset appelsinjuice.

Når spisningen er omme, er baren fortsat åben, så du kan nyde en drink til den smukke solnedgang.

Se, hvad andre deler på Instagram

#spiserietanholt #visitanholt #aarhusregion

Share your moments with us: