©  Foto:

Sov i hytter på Danhostel i Kjellerup

Overnat i en af Danhostel Kjellerups seks hytter, der alle er indrettet med op til seks sovepladser (to køjesenge og en dobbelt sovesofa), badeværelse med bruseniche, gulvvarme, tekøkken med køleskab og elkeddel.

Fælleskøkken

I endnu en hytte er der etableret et fælleskøkken med ovne, kogeplader, mikrobølgeovne, service m.m., som I frit kan benytte under hele opholdet. Hytterne er fuldstændig ens indrettet med op til seks sovepladser i hver. Der er en sovesofa og fire køjesenge, samt gulvvarme i hele hytten. Der er også et lækkert badeværelse med toilet og bruseniche.

Hytterne er røgfri, og det er ikke tilladt at medbringe kæledyr.

Danhostel Kjellerup

Danhostel Kjellerup ligger i et smukt område ved Krabbes Grønne Ring - et stisystem på 14 km, som omkranser Kjellerup by. Stien er perfekt til gå-, løbe- og cykelture og med adgang til masser af udendørs aktiviteter. 

Masser af aktiviteter

Under et ophold på Danhostel Kjellerup har du fri adgang til Sport og Fitness i Arena Midt Kjellerup. Lige uden for døren er der masser af muligheder for gratis aktiviteter, spil, leg og afslapning i Arena Parken: streetbasket, multibane, sandbane til bl.a. beachvolley, petanque, træningsbane med TRX, cykel- og løbebane med forhindringer m.m.  

Se, hvad andre deler på Instagram