©  Foto:

Sommeraktiviteter på Gammel Estrup

Besøg Gammel Estrup i sommerferien og deltag i sjove sommeraktiviteter for hele familien. Nyd naturen og byg herregårdslandskaber, løs mysterier, nyd den blomstrende have og den smukke herregårdsskov.

Sjove sommeraktiviteter på Gammel Estrup 

Hver dag i sommerferien kan hele familien være med til sjove og lærerige aktiviteter på Gammel Estrup i herregårdshaven. Byg herregårdslandskaber og besøg eksperimentarium i det hyggelige Orangeri. Kom også med på en gratis omvisning og hør mere om Gammel Estrups spændende historie. Gå også på opdagelse i de flotte faste udstillinger på herregården, og tag børnene med rundt på slottet i Rasmus Stalddrengs fodspor.

Oplev kælderen

Se Borgestuen, hvor tjenestefolkene førhen spiste og tilbragte deres sparsomme fritid. Gå også på eventyr i oplevelsesrummer, hvor børn kan lege, klæde sig ud og gå på opdagelse i herregårdshistorien.

Ud i naturen

Haverne på Gammel Estrup blomstrer, og naturlegepladsen er åben. Tag også forbi det ene Orangeri i haven, hvor man i kan opleve særudstillingen Herregårdshaven - til lyst og nytte. Køb en lækker forfriskning i løbet af dagen i Herregårdskøkkenet.

Se hele programmet her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#gammelestrup #visitdjursland #visitaarhusregion