Gå til indhold
©  Foto:

Sommer på ARoS

I løbet af hele sommeren inviterer ARoS på en række aktiviteter for hele familien. Oplev kunsten, lyt til god musik, nyd udsigten fra Regnbuen og bliv klogere på de aktuelle udstillinger med en guidet tur. 

Sommerkunstskole

Sommerkunstskolen er for alle børn, som har lyst til at arbejde kreativt sammen med en kunstner og dygtige formidlere i unikke omgiveser. Bliv inspireret af kunsten, udforsk materialer og teknikker, og forvandel indtryk til udtryk, alt imens I har det sjovt med hinanden!

Sommerkunstskole for 1.-3. klasse starter Tirsdag d. 28. juni og afsluttes Fredag d. 1. juli med en mini fernisering. Læs mere, og book plads her.

Sommerkunstskole for 4.-6. klasse starter Tirsdag d. 5. juli og afsluttes Fredag d. 8. juli med en mini fernisering. Læs mere, og book plads her.

Yoga på taget

Vær med til yoga i skæret af regnbuens farver på toppen af Aros. Yogalærer Zanne Kilden byder på udendør yoga, hvor du får styrket krop og sjæl i unikke omgivelser på tagterassen.

Læs mere, og book din billet her.

Jazz Brunch

Oplev en stemningsmættet oplevelse med lækker brunch til toner af jazz. Igennem sommeren byder Aros velkommen til en række forskellige Jazz optrædender.

Se programmet, og book din billet her.

Lørdagsaktivitet og søndagsrundvisninger

Hver lørdag smækkes dørene op i Studios på Niveau 3 og der sættes igang i de kreative og sjove sysler! Hele familien kan være med, store som små. Læs mere her.

Hver søndag kan I komme med på familierundvisning, som tager hele familien med på tur ind i kunstens verden. Rundvisningen handler om nysgerrighed, og at se og opleve kunst på nye måde, både for små og store. Læs mere her.

Hver søndag kan du deltage i rundvisninger på museet og blive klogere på de aktuelle udstillinger. Hver søndag besøger rundvisningen en ny udstilling, så du kan blive klogere på præcis de udstillinger du ønsker. Se programmet, og book din billet her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#arosartmuseum #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: