©  Foto:

Sommer i Silkeborg

Sommer I Silkeborg er lig med koncerter, hygge og skøn sommerstemning, som du kan opleve hen over hele sommeren på Havnen i Silkeborg. 

Sommer og musik i Silkeborg

2023 er ingen undtagelse, hvor haveb i Silkeborg vil emme af musik og fantastisk stemning, når årets Sommer i Silkeborg løber af stablen fra den 30. juni til den 12. august.

På i alt 14 koncert-dage fordelt på 7 weekender, og med 21 kunstnere vil Sommer i Silkeborg give alle, både byens beboere og turister, en uforglemmelig sommer, når bands såsom Sussi & Drengene, Den Røde Tråd, Arba Revival Band, John Mogensen Jam og Almost AC/DC giver den gas på havnescenen.

Se programmet for Sommer I Silkeborg her.

Sommer på Søvej - Silkeborgs nye pop-up bypark

Fra den 12.-26. august kan du opleve Silkeborgs nye pop-up bypark med mad fra hele verden, streetaktiviteter og masser af store events – lige på kanten af Silkeborg Langsø.

Læs mere her.

Silkeborg - en ferie for hele familien

Silkeborg ligger i et af Danmarks smukkeste naturområder Søhøjlandet, hvor du kan opleve alt fra søer, bjerge og skove, plaskende oddere til majestætiske ørne. Tag f.eks. en tur på Silkeborgsøerne med Hjejlen eller udfordre familien i et spil minigolf.

Læs mere om Silkeborg på www.visitsilkeborg.dk.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitsilkeborg #visitaarhusregion