©  Foto:

Søstrene Grene

Oplev en af verdens største Søstrene Grene-butik i Aarhus og få samtidig mulighed for at gå på sanselig opdagelse i et helt nyt butiksunivers - hvor du bliver budt velkommen til Anna og Claras vidunderlige verden.

Planlægger du at besøge Aarhus, har du nu mulighed for at opleve verdens største Søstrene Grene-butik i hjertet af smilets by.

Midt på Strøget

Butikken er placeret ved siden af Salling på strøget i Aarhus og har med sit nye butiksunivers fået en overvældende varm modtagelse. Butikkens indretning, den klassiske musik i højtalerne og den dæmpede belysning værner om den hyggelige stemning, som Søstrene Grene-butikker verden over er kendt for.

Her er ønsket at tilbyde en pause fra den hektiske omverden, hvor tiden kan bruges på at gå på opdagelse, og man kan lade sig inspirere. Hver uge lander nye produkter på hylderne, og hver gang du besøger Søstrene Grene-butikken, vil du kunne opdage nye fund.

Verdens største Søstrene Grene-butik er i alt 645 kvadratmeter stor, hvorfor der er rig med plads til at gå på opdagelse i et stort udvalg af møbler, boliginteriør, garn- og hobbyartikler, legetøj til de mindste, festtilbehør, snacks og delikatesser og meget mere. Alt sammen inspireret af søstrenes nordiske ophav.

Anna og Claras vidunderlige verden

Historien om Anna og Claras vidunderlige verden tog sin begyndelse på netop strøget i Aarhus. Her åbnede den første Søstrene Grene-butik i 1973, og i dag kan det særlige butiksunivers opleves i mere end 240 butikker på tværs af 15 europæiske markeder.

Ud over butikken på Søndergade kan du i Aarhus også besøge Søstrene Grene i Bruuns Galleri og City Vest.

Se, hvad andre deler på Instagram

#sostrenegrene #visitaarhus #visitaarhusregion