©  Foto:

RHANDERS by Randers Handsker Aarhus

I Aarhus kan du opleve en unik butik, smukke designs og et af Danmarks ældste brands. Hos RHANDERS by Randers Handsker kan du købe skindhandsker af den bedste kvalitet - men også tasker, bælter og meget mere.

I 1811 blev Randers Handskefabrik grundlagt på århundreders tradition for handskemageri i Randers. I 1700-tallet beskæftigede handske-erhvervet en femtedel af Randers' indbyggere, den franske dronning Marie-Antoinette sov med handsker fra Randers, og en helt særlig plante i Gudenåen spillede en meget stor rolle i handskernes popularitet. RHANDERS har altid haft en særlig plads hos både kongelige og kendere helt op til i dag, hvor RHANDERS er Kongelig Hofleverandør.

Unik butiksoplevelse

Du kan besøge RHANDERS' butik i Volden 4, Aarhus og opleve alle deres designs på nært hold. Og oplev RHANDERS' helt særlige signaturfarve, der gør butikken helt unik. Den sarte mintgrønne farve er og har været Randers Handskefabriks signaturfarve i umindelige tider, og dette er nu videreført i alle RHANDERS' butikker.

Håndsyet i Danmark

Siden grundlæggelsen i 1811 har RHANDERS været kendt for skindhandsker af bedste kvalitet, og som Danmarks ældste varemærke og den eneste handskefabrik i Nordeuropa, sætter de deres håndværksarv og traditioner meget højt. En stor del af kollektionen, der også favner tasker, clutches, bælter og meget mere bliver håndsyet efter traditionelle metoder i Randers, og de sætter en ære i at sikre at det ellers næsten glemte håndværk videreføres og trives.

Besøg RHANDERS i Volden 4, og oplev det historiske brand og den uovertrufne kvalitet.

Se, hvad andre deler på Instagram

#rhanders #visitaarhus #visitaarhusregion