©  Foto:

Restauranter på Lübker Golf & Spa Resort

Lübker Golf & Spa Resort er et godt samlingspunkt for enestående madoplevelser, hvad enten I vælger et måltid fra menukortet i Square eller i Brasseriet. Gældende for alle deres retter er, at de altid har fokus på kvalitet og sundhed.

Restaurant & Café

Lübker Golf & Spa Resort byder på forskellige smagsoplevelser og er et perfekte sted at nyde en god frokost på en aktiv dag for hele familien. 

Caféen byder både på lette frokostretter, små mellemmåltider og aftensretter til hele familien. I hyggelige og smagfuldt indrettede omgivelser har I mulighed for at nyde maden, med udsigt til Subtropisk Bad mens børnene kan lege og hygge sig i Legehjørnet.

Square Lounge 

Som en del af Square Café er der afdelingen Square Lounge. Lokalet ligger lidt trukket tilbage fra caféen og har derfor en skøn ro over sig med smuk udsigt over golfbane og skov.

De behagelige lænestole indbyder til afslapning og hygge - specielt i forbindelse med Spa-besøg.

Brasserie Lübker

Lige ved siden af Golfbanen finder du Brasseri Lübker. Her har Lübker Golf Club til huse samt størstedelen af deres lejligheder. Her har du mulighed for at nyde et gastronomisk smækkys uanset om du kommer ind på din runde på golfbanen, på golf eller wellnessophold. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#lubkergolfresort #visitdjursland #visitaarhusregion