©  Foto:

Restaurant Substans

Hos Substans er det afslappede gourmetmåltid i centrum. Restauranten har igen i 2024 fået tildelt den prestigefyldt Michelin-stjerne Michelin Nordic Guide, og det er stedet, hvor du kan nyde solidt håndværk og økologiske råvarer fra lokale producenter. 

Restaurant Substans

Restaurant Substans siger selv, at de dybest set bare gerne vil dele ud af deres madglæde. Deres franske køkken er årstidspræget og emmer er kreativitet. 

Goumetoplevelse i topklasse

Substans fik i fem år i træk en stjerne i Michelin Nordic Guide fra 2015-2019. Efter en flytning til Aarhus Ø i 2019, arbejdede de sig igen op en stjerne i både 2021, 2022, 2023 og nu igen i 2024.

En anderledes vinoplevelse

Også vinen på Substans følger den afslappede og økologiske linje. Ofte er den ufiltreret og uden alt for mange kemiske tilsætninger, hvilket giver dig en sjovere og anderledes vinoplevelse. Hvis du mere er til de klassiske vine, har de også en kælder fyldt med dem.

Det økologiske spisemærke i guld

Restaurant Substans har modtaget det økologiske spisemærke i guld. Det betyder, at mellem 90 - 100 procent af restaurantens mad og vine er økologiske. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#restaurantsubstans #aarhusø #visitaarhus