©  Foto:

Restaurant Gastromé

Aarhus er på michelinkortet og restaurant Gastromé er en af de aarhusianske restauranter, som endnu engang kan være stolte af en flot michelinstjerne i Michelins Nordic Guide 2024.

Nordisk mad på Gastromé

Gastromé er en intim og hyggelig aftenrestaurant. Du finder restauranten i en flot villa i Risskov. Menuerne afspejler årstiden, og du får sæsonens råvarer fra lokale og nøje udvalgte landbrug, bryggerier, fiskere og andre producenter af fødevarer. På Gastromé er atmosfæren nordisk, maden moderne, vinen fra hele verden og servicen afslappet og nede på jorden.

Innovativt og helt uden begrænsninger

Læn dig tilbage på Gastromé og oplev et gourmetlandkøkken i Michelin-klassen. Udtrykket og fortolkningen af maden, vinen og kvaliteten er gennemsyret af de to kokkes filosofi om at eksperimentere i et klassisk innovativt køkken helt uden begrænsninger.

Økologisk vin og lokale urter og krydderier

Du får kun mad og vin, som de to kokke selv elsker. Al vin og øl er nøje udvalgt, og du kan altid vælge en økologisk eller biodynamisk variant. På Gastromé hersker en kærlighed til det lokale. Langt de fleste krydderier og urter er eksempelvis opdyrket i Gastromés eget mini-landbrug 'The Garden' 8. km syd for Aarhus, som består af to hektar dyrket land. Gastromé dyrker her rodfrugter, urter, æble og bær, men der er også plads til bl.a egne høns og bier. Resultatet er en jordnær gourmetoplevelse af de helt store.

Bag om

Bag Gastromé står to aarhusianske kokke, Søren Jakobsen og William Jørgensen.
Begge er udlærte kokke i henholdsvis 1998 og 1997 og mødtes under netop denne uddannelse i midt halvfemserne. Siden da har de begge været i branchen som kokke hvoraf de har arbejdet sammen på en del steder.

Halv Gas, Fuld Gas og Signature

På Gastromé kan du vælge mellem menuerne Halv Gas, Fuld Gas og Signature. Når du vælger Signaturmenuen på Gastromé, får du snacks og 13 serveringer. Restauranten anbefaler, at Signature bookes til senest kl. 19:00.

Med Halv Gas får du 5 lækre serveringer, hvor du med Fuld Gas får 8.

Vær opmærksom på, at det på fredage og lørdage kun er muligt at bestille Fuld Gas og Signature.

Se, hvad andre deler på Instagram

#gastrome #visitaarhus #visitaarhusregion