©  Foto:

Randers Havn

Randers Havn står som Danmarks eneste flodhavn, og den er ikke kun en vigtig del af byens struktur, men også dens største arbejdsplads med direkte forbindelse til Gudenåen og Randers Fjord.

Skibsfartens tilgængelighed

Til trods for at Randers Fjord og Inderfjorden er ret lavvandet, er Randers Havn tilgængelig for selv store skibe. Ved konstante opgravninger vedligeholdes sejlrenden, som gør, at skibe med en dybgang på op til 6 meter kan nå frem til havnen, hvor sejlrenden har en rendedybde på 7 meter.

Vær opmærksom på tidevandet

Randers Fjord oplever tidevand, hvilket resulterer i en regelmæssig ud- og indstrømning, påvirket af vindforholdene. Ønsker du information om forventede tidevandshøjder, kan du følge vandstanden på www.randershavn.dk.

Udforsk Randers Havn og oplev en dynamisk havn, der kombinerer historie, funktion og naturskønhed på en enestående måde.

Tag på SUP-eventyr i Randers Fjord

Randers Fjord er ikke kun kendt for kanoture og lystfiskeri men er også et perfekt sted til en uforglemmelig SUP-oplevelse, især omkring Randers Sejlklub ved Toldbodgade, hvor vandet er lavest.
Find de bedste SUP spots her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#randershavn #visitranders #visitaarhusregion