©  Foto:

Randers City Camp

Du finder Randers City Camp i den smukke Fladbro Skov med udsigt over den naturskønne Nørreådal. Her er terrænet kuperet og pladserne indrettet efter naturen.

Området omkring Randers City Camp er oplagt til trave- og cykelture, golf, fiskeri, og skal der ske lidt mere, finder du Randers midtby 5 kilometer væk med et hav af caféer, restauranter og muligheder for at få stillet shoppelysten. Pladsen ligger desuden centralt placeret for seværdigheder i hele Midtjylland.

Fra luksus til primitive hytter

Her kan du overnatte i alt fra store hytter og luksusshelters til primitive campinghytter, egen campingvogn/autocamper eller telt. I shelterne sover du på en tyk springmadras, og der er både lys og strøm i rummet, som kan låses af, når du skal på tur.

På pladsen finder du alle de faciliteter, som du og din familie har brug for i ferien. Hyg med børnene på legepladsen eller hop i den opvarmede pool, som er åben fra 1. maj til 1. oktober.

Åbent hele året

Randers City Camp har åbent 365 dage om året. I vinterhalvåret er der mindre bemanding på, og du kan derfor også tjekke ind og ud via campingpladsens selvbetjeningsautomat ved receptionen.

Pladsen har en høj rengøringsstandard og personalet gør deres bedste for, at jeres ferie lever op til jeres forventninger.

Se, hvad andre deler på Instagram

#randerscitycamp #visitranders #visitaarhusregion