Grøn oplevelse
©  Foto:

Radisson Hotel Papirfabrikken

Radisson Hotel Papirfabrikken finder du i den gamle Silkeborg Papirfabrik midt i centrum af Silkeborg by og lige ud til Gudenåen.

Et hotel midt i byen

Radisson Hotel Papirfabrikken ligger centralt i Silkeborg med smuk udsigt til Remstrup Å. Midt i det dynamiske nye bykvarter, Papirfabrikken hvor kulturlivet og restauranter er samlet og lige ved havnen, hvor Hjejlen lægger til.

Værelser

Radisson Hotel Papirfabrikken inviterer indenfor i de moderne værelser i forskellige varianter. Her kan du finde alt lige fra et standard- og businessværelse til en luksus suite i tårnet. Alle værelser er udstyret med moderne faciliteter og designet i en klassisk og moderne stil som passer til den industrielle og rå bygning, som den gamle papirfabrik udgør.

Gastronomi ved Gudenåen

Hotellets restaurant Michael D. tilbyder jer en unik gastronomisk oplevelse med fokus på årstidens råvarer. Sæsonmenuen byder på det bedste fra naturen lige nu, til en altid meget fornuftig pris. Byens Bedste Burger er på hotellets Bar-Menu, som du kan nyde i den hyggelige lobbybar eller ved terrasserne i vandkanten.

Se, hvad andre deler på Instagram

#radissonblusilkeborg #visitsilkeborg #visitaarhusregion